Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 00:27

Tigar je zver gladna golova! Dva gola za 33 minuta u Primeri, San Mames srušen u šestom minutu nadoknade

Fantastični Kolumbijac odveo Rajo Valjekano na četvrto mesto španskog prvenstva - 2:1

Debelo je zagazio u 36. godinu života, ali Radamel Falkao još uvek nije reakao poslednju reč u svojoj karijeri. Popularni El Tigre drugi put ove sezone je zaigrao u finišu meča za Rajo Valjekano, što mu je bilo dovoljno da upiše i drugi pogodak za klub iz Valjekasa. Ovoga puta, u šestom minutu nadoknade vremena srušio je Atletik Bilbao na San Mamesu i naneo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi poraz ekipi Marselina Garsije Torala - 2:1 (1:1).

Rajo je zahvaljujući Falkau, koji je krunisao sjajan centaršut Bebea u poslednjim trenucima meča, stigao do treće pobede u sezoni, pa se sada šepuri na visokom četvrtom mestu španskog prvenstva. Gosti iz predgrađa Madrida uspeli su da osujete opasne nalete domaćina, bili su strpljivi u završnici meča, a onda su iskoristili izuzetno golgetersko umeće vremešnog Kolumbijca. Falkao je u tom šestom minutu nadoknade znao da je došao idealan trenutak da upravo on reši meč. Pre Bebeovog centaršuta je nameštao svoje saigrače u kaznenom prostoru, a onda umakao svojim čuvarima i sa vrha peterca poslao loptu glavom u mrežu nemoćnog Unaja Simona.

Falkao je u prošlom kolu, protiv Hetafea, ušao na teren u 71. minutu i deset minuta kasnije upisao prvenac u ovoj sezoni, a večeras je na travu San Mamesa zakoračio u 76. minutu i strpljivo sačekao idealan trenutak da postane heroj utakmice.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.