Teže je pisati kineski nego dobiti u dva seta: Ekspresni voz Novak Đoković započeo vožnju ka šestoj tituli u Pekingu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teže je pisati kineski nego dobiti u dva seta: Ekspresni voz Novak Đoković započeo vožnju ka šestoj tituli u Pekingu

Naš as savladao Italijana Bolelija u prvom kolu Kina opena

Fenomenalan start Novaka Đokovića na jednom od njegovih omiljenih turnira. Prvi teniser sveta je u prvom kolu mastersa u Pekingu savladao Simonea Bolelija i na taj način impresivno počeo odbranu titule - 2:0.

U oba seta po 6:1 za 28-godišnjeg Beograđanina, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je neizvesnost  - ako je i bilo - odagnao već posle pet minuta, s obzirom da je več u drugom gemu oduzeo servis protivniku, stekao brejk prednosti i sve ostalo bilo je rutinsko odraživanje posla.

Četvrta pobeda Đokovića nad Bolelijem (svaki put sa nulom) znači i prvi Novakov trijumf  od finala Ju Es opena, ali i nagoveštaj da je na potpuno drugom kraju planete spreman za još jednu titulu. Trofej u glavnom gradu Kine osvajao je pet puta u poslednjih šest godina (propustio samo 2011), a rival u osmini finala biće mu domaći teniser Že Žang, koji je savladao Denisa Istomina (2:1).

Utisak je da je Đokoviću teže palo da na kraju meča na ekran TV kamere napiše poruku na kineskom jeziku nego da savlada Bolelija...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šta je Novak napisao na kameri?

Izvor: B92, 06.Okt.2015

Novak Đoković proslavio je pobedu u prvom kolu turnira u Pekingu na sebi svojstven način obartivši se lokalnom stanovništvu...Srpski teniser je u prvom kolu lako savladao Simonea Bolelija sa 6:1, 6:1, a onda je na kameri napisao poruku na kineskom...„Ljubav i sreća“, napisao je srpski teniser...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.