Težak žreb za srpske teniserke u Pekingu

Izvor: RTS, 28.Sep.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak žreb za srpske teniserke u Pekingu

Jelena Janković u prvom kolu turnira u Pekingu igra protiv Anastasije Pavljučenkove. Ana Ivanović izlazi na megdan Italijanki Flaviji Peneti, dok će Bojana Jovanovski igrati sa Soranom Krsteom.

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković na startu turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Pekingu igraće protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, dok će Ana Ivanović na megdan Italijanki Flaviji Peneti.

Jankovićeva, osmi nosilac u glavnom gradu Kine, izgubila je tri od četiri međusobna duela sa Pavljučenkovom, dok je Ivanovićeva, 14. nosilac, dobila sva tri međusobna duela sa Penetom.

Bojana Jovanovski, koja u Peking dolazi posle osvajanja titule u Ningbuu, u prvom kolu igraće protiv Rumunke Sorane Krstee. Srpkinja ima slabiji međusobni skor (2:3), ali je dobila poslednji meč, prethodne nedelje u Gaungžuu.

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 5.185.625 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peking - Srpkinjama težak žreb

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2013

Srpske teniserke nisu najbolje prošle na žrebanju parova za mečeve prvog kola turnira u Pekingu. Jelena Janković ide na Pavljučenkovu, Ivanovićeva na Italijanku Peneti a Bojana Jovanovski sastaje se sa Rumunkom Kirsteom.

Nastavak na Sportske.net...

Težak žreb za Srpkinje u Pekingu: Ana na Penetu, Jelena protiv Pavljučenkove

Izvor: Blic, 28.Sep.2013

Žrebom u glavnom gradu Kine odlučeno je da će srpska teniserka Ana Ivanović u prvom kolu Pekinga igrati protiv Italijanke Flavije Penete, dok će Jelena Janković izaći na megdan Ruskinji Anastasiji Pavljučenkovoj...Ipak, verovatno će najteži posao imati osmi nosilac Jankovićeva koja je u dosadašnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.