Peking: Težak žreb za Srpkinje

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peking: Težak žreb za Srpkinje

Jelena Janković igraće protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove na startu turnira u Pekingu, dok će Ana Ivanović na megdan Italijanki Flaviji Peneti.

Jankovićeva, osmi nosilac, izgubila je tri od četiri međusobna duela sa Pavljučenkovom, dok je Ivanovićeva, 14. nosilac, dobila sva tri međusobna sa Penetom.

Bojana Jovanovski, koja u Peking dolazi posle osvajanja titule u Ningbuu, igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Rumunke Sorane Kirstee. Srpkinja ima slabiji međusobni skor (2-3), ali je dobila poslednji meč, prethodne nedelje u Gaungžuu.

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 5.185.625 dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peking: Težak žreb za Srpkinje

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Jelena Janković igraće protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove na startu turnira u Pekingu, dok će Ana Ivanović na megdan Italijanki Flaviji Peneti...Jankovićeva, osmi nosilac, izgubila je tri od četiri međusobna duela sa Pavljučenkovom, dok je Ivanovićeva, 14. nosilac, dobila sva tri međusobna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.