Terzić razume trenera i igrače, poziva na jedinstvo

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić razume trenera i igrače, poziva na jedinstvo

Generalni direktor Crvene zvezde se osvrnuo na opaske Miodraga Božovića na današnjoj konferenciji za štampu.

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da razume finansijske teškoće fudbalera i zaposlenih u klubu i dodao da uprava većinu prihoda koje ostvari koristi da bi servisirala nasleđene dugove.



"Nije novost da Crvena zvezda ima mnogo finansijskih problema i istina je da smo svi zajedno srećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog velikih uspeha koje ostvarujemo. Zvezda jeste u raskoraku između želja zvezdaške javnosti i realnih mogućnosti"
, rekao je Terzić agenciji Beta.



"Ne želimo da prodajemo (Marka) Grujića i (Aleksandra) Kataija, jer želimo šampionsku titulu i Ligu šampiona, a opet, sa druge strane, treba nam novac za život kluba. Napravili smo dobar tim, dobar stručni štab, dobru atmosferu, i na dobrom smo putu ka šampionskoj tituli"
, dodao je on.

Trener prvog tima Miodrag Božović rekao je danas novinarima da igrači mesecima ne primaju plate i premije, kao ni zaposleni u klubu. On je kazao da u Zvezdi nema više novca ni za kafu, ali je pohvalio igrače na sjajnom odnosu prema radu i utakmicama.

"Jeste teška finansijska situacija u klubu jer većinu prihoda do kojih smo dolazili morali smo usmeravati na vraćanje nasleđenih dugova. Od prve rate od dva miliona evra od transfera (Predraga) Rajkovića u septembru mesecu, isplatili smo igrače i stručni stab u iznosu od 900.000 evra, za obeštećenja klubovima za pojačanja 600.000 evra, tri plate zaposlenima i deo duga Jagodini", rekao je Terzić.

On je pozvao na jedinstvo svih i ocenio je da trenutne teškoće mogu da ojačaju ceo klub.

"Razumemo probleme igrača, trenera i zaposlenih u klubu, ali svi skupa moramo pokazati ljubav i posvećenost prema Crvenoj zvezdi i finansijske probleme rešavati u hodu. Ove teškoće nas mogu samo ujediniti da budemo još jači i uspešniji na putu ka osvajanju šampionske titule", kazao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić odgovorio treneru: Jedinstvo i ljubav!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2015

Generalni direktor Zvezde u ostavci Zvezdan Terzić odgovorio je na reči trenera Miodraga Božovića o besparici u klubu. "Želje su jedno, realnost je drugo. Pokažimo ljubav svi zajedno!".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.