Terzić: Razumem trenera i igrače

Izvor: RTS, 30.Okt.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Razumem trenera i igrače

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da razume finansijske teškoće fudbalera i zaposlenih u klubu i dodao da uprava većinu prihoda koje ostvari koristi da bi servisirala nasleđene dugove.

"Nije novost da Crvena zvezda ima mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finansijskih problema i istina je da smo svi zajedno srećni zbog velikih uspeha koje ostvarujemo. Zvezda jeste u raskoraku između želja zvezdaške javnosti i realnih mogućnosti", rekao je Terzić agenciji Beta.
"Ne želimo da prodajemo Grujića i Kataija, jer želimo šampionsku titulu i Ligu šampiona, a opet, sa druge strane, treba nam novac za život kluba. Napravili smo dobar tim, dobar stručni štab, dobru atmosferu, i na dobrom smo putu ka šampionskoj tituli", dodao je on.
Trener prvog tima Miodrag Božović rekao je novinarima da igrači mesecima ne primaju plate i premije, kao ni zaposleni u klubu. On je kazao da u Zvezdi nema više novca ni za kafu, ali je pohvalio igrače na sjajnom odnosu prema radu i utakmicama.
"Jeste teška finansijska situacija u klubu jer većinu prihoda do kojih smo dolazili morali smo usmeravati na vraćanje nasleđenih dugova. Od prve rate, koja je iznosila dva miliona evra, od Rajkovićevog transfera u septembru mesecu, isplatili smo igrače i stručni stab u iznosu od 900.000 evra, za obeštećenja klubovima za pojačanja 600.000 evra, tri plate zaposlenima i deo duga Jagodini", rekao je Terzić.
On je pozvao na jedinstvo svih i ocenio je da trenutne teškoće mogu da ojačaju ceo klub.
"Razumemo probleme igrača, trenera i zaposlenih u klubu, ali svi skupa moramo pokazati ljubav i posvećenost prema Crvenoj zvezdi i finansijske probleme rešavati u hodu. Ove teškoće nas mogu samo ujediniti da budemo još jači i uspešniji na putu ka osvajanju šampionske titule", kazao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŠAO ĐAVO I U ZVEZDU Terzić odgovorio Grofu: Veliki raskorak između želja i mogućnosti

Izvor: Blic, 30.Okt.2015

Direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić osvrnuo se na tešku situaciju u klubu, na koju je akcenat stavio trener Miodrag Božović...Uoči utakmice sa OFK Beogradom u subotu, šef stručnog štaba crveno-belih je rekao da "nemaju ni za kafu, ali da nikada nije bio srećniji"..."Nije novost...

Nastavak na Blic...

STIGAO ODGOVOR: Terzić reagovao na današnje negodovanje ‘Grofa’ Božovića

Izvor: HotSport.rs, 30.Okt.2015

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da para u klubu ima i pozvao na strpljenje trenera Miodraga Božovića i njegove izabranike.. . Miodrag Božović je na današnjoj konferenciji za novinare govorio o mnogim stvarima, ali i poručio da cilj Crvene zvezde mora biti igranje u Ligi šampiona,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.