Terzić besan zbog kazne: Sramota! Ne žele dobro Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić besan zbog kazne: ''Sramota! Ne žele dobro Zvezdi!''

Generalni direktor Crvene zvezde ekspresno reagovao na odluku Disciplinske komisije FSS o kaznama zbog incidenata u 151. večitom derbiju.

Iako je bilo naivnih očekivanja da bi Zvezdan Terzić mogao da jasno i glasno osudi ponašanje huligana na tribinama koje je moglo da se vidi u 151. večitom derbiju, a pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imajući u vidu najnoviji tragični događaj u Čačku, gde je život izgubio jedan mladi momak, navijač Crvene zvezde, on danas govori o nekakvom ''ratu'' koji FSS vodi protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

Terzić se oglasio u izjavi ''Tanjugu'' posle današnje odluke Disciplinske komisije FSS, koja je Zvezdu kaznila sa tri utakmice bez prisustva publike na svom terenu, uz novčanu kaznu u ukupnom iznosu od milion dinara.

Zvezdin generalni direktor, naime, smatra da posle svega što se dešavalo na tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' njegov klub nije zaslužio da bude na ovaj način kažnjen.

''Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom! Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna'', ustvrdio je Terzić.

On dalje pokušava da minimizira odgovornost svog kluba kao organizatora 151. večitog derbija i najavljuje još žešću, zvaničnu reakciju iz kluba.

''Zna se kolika je odgovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra smo zakazli sednicu Upravnog odbora i zauzeti stav.

Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik",
poručio je Terzić.

U prilogu pogledajte samo neke od scena sa tribina koje su se mogle videti tokom 151. večitog derbija...

Foto: Beta/Branislav Božić
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.