Terzić: Ovo znači rat! FSS hoće da nam upropasti proslavu titule

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ovo znači rat! FSS hoće da nam upropasti proslavu titule

"Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik", poručio je generalni direktor crveno-belih

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ekspresno je reagovao na kaznu Disciplinske komisije FSS po kojoj će crveno-beli naredne tri utakmice igraju bez publike na svom stadionu.

"Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna", rekao je Terzić Tanjugu.

Crveno-beli do kraja sezone neće imati pomoć navijača zbog incidenata na 151. večitom derbiju, a ujedno će morati da plati 1.000.000 dinara.

"Zna se kolika je dogovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra smo zakazli sednicu Upravnog odbora i zauzeti stav", poručio je Terzić.

On je naveo da mnogima smetaju dobri rezultati i snaga Crvene Zvezde, jer ide putem oporavka.

"Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik", zaključio je generalni direktor crveno-belih.

Disciplinska komisija FSS, zbog incidenata na 151. večitom derbiju, kaznila je Crvenu zvezdu sa tri meča bez publike na domaćem terenu i novčano 800.000 dinara, a Partizan sa dva meča bez navijača u gostima i 500.000 dinara.

Partizan je kažnjen zbog, kako se navodi, upotrebe pirotehničkih sredstava, tuče sa navijačima Crvene zvezde i uvredljivog skandiranja i određuje se zabrana od dva meča organizovanog prisustva navijača Partizana, kada klub gostuje.

I Partizan je kažnjen novčano i to sa 500.000 dinara.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda: FSS nam ne želi dobro, žalićemo se na kaznu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2016, 16:01

Fudbalski klub Crvena zvezda žaliće se na odluku Disciplinske komisije FŠ zbog kazne od tri utakmice pred praznim tribinama na svom terenu, koja onemogućava crveno-belima proslavu šampionske titule...Crvena zvezda je tim povodom održala sednicu Upravnog odbora i zaključila da je kazna FŠ neprimerena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.