Tenis uživo: Novak propustio šansu

Izvor: RTS, 17.Avg.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenis uživo: Novak propustio šansu

Đoković - Čilić 5:2. Novak Đoković protiv Marina Čilića za polufinale Sinsinatija. Pobednik igra sa Del Potrom koji je savladao Žeremija Šardija sa 6:1, 6:3.

19.35 - Teniser Srbije Viktor Troicki i Italijan Andreas Sepi izgubili su danas od Ivana Dodiga iz Hrvatske i Marsela Mela iz Brazila sa 0:2 (0:6, 1:6), u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju.

19.16 - Novak osvaja servis >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protivnika i vodi sa 2:0. 

19.08 - Počeo meč Đoković - Čilić, prvi je servirao naš teniser 

13.13 - Povreda kolena Rafaela Nadala i dalje misterija za sve ljubitelje tenisa. Španski mediji tvrde da će Rafa izbeći sve turnire na tvrdoj podlozi kako bi odmorio povređeno koleno. Rafa nije igrao od Vimbldona.

Novak Đoković u 19 časova nastavlja pohod na Sinsinati. Protivnik mu je Marin Čilić.

Đoković i Čilić su do sada odigrali šest mečeva. Đoković je zabeležio isto toliko pobeda uz svega jedan izgubljeni set, i to na Otvorenom prvenstvu SAD pre četiri godine.

Za plasman u polufinale bore se i Raonić i Vavrinka i Federer i Fiš.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki i Sepi stali u četvrtfinalu Sinsinatija

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2012

Viktor Troicki i Italijan Andreas Sepi izgubili su danas od Ivana Dodiga iz Hrvatske i Marsela Mela iz Brazila sa 0:2 (0:6, 1:6), u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.