Tadić opet na udaru: Šta on radi? Je li saobraćajac? VIDEO

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 13:02

Tadić opet na udaru: "Šta on radi? Je li saobraćajac?" VIDEO

Srpski fudbaler Dušan Tadić opet se našao na udaru kritičara u Holandiji.

Kapiten Ajaksa je sada bio meta bivšeg igrača "kopljanika" Keneta Peresa, nakon novog kiksa velikana iz Amsterdama.

Ajaks je posle poraza od Fejenorda (3:2) u "Klasikeru" remizirao sa Go Ahed Iglsima bez golova.

"Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao...", ironičan je bio Peres na holandskoj televiziji.

Tadić je nedavno postigao 100. gol u dresu Ajaksa.

Bivši holandski fudbaler Kes Kvakman je bio sa njim u emisiji i tom prilikom je poručio da je čuo da se Tadić "umorio od pokazivanja" svojim saigračima gde da stoje i da u jednom trenutku nije više znao ni gde je njegovo mesto na terenu.

Šest kola pre kraja sezone, Ajaks je na deobi druge pozicije, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, sa PSV-om sa po 56 bodova, dok samo dva manje ima AZ Alkmar.

Lider je Fejenord sa 64.

Ajaks u sledećem kolu dočekuje Fortunu, ali prethodno u sredu gostuje Fejenordu u polufinalu Kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘TADIĆ JE SKRETNIČAR’: Bivši fudbaler Ajaksa oštro udario po kapitenu reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2023

Ponovo je na udaru javnosti. Ajaks je remizirao sa ekipom Go Ahed Iglsa u duelu bez golova, a holandska javnost, ovog puta Kenet Peres, oštro je udario po srpskom fudbaleru. ‘Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.