TUŽAN SAM: Pokuševskom žao što neće igrati na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 09:08

TUŽAN SAM: Pokuševskom žao što neće igrati na Mundobasketu

Novi problem za selektora Pešića.

Košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski posetio je svoj reprezentativne drugove u Staroj Pazovi i izjavio da je tužan što neće biti u prilici da im pomogne na Mundobasketu.

Ognjen Jaramaz i Aleksej Pokuševski definitivno neće igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu, dok su pod znakom pitanja i dalje Alen Smailagić i Uroš Trifunović.

- Veoma sam srećan kada se nalazim u društvu saigrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz reprezentacije, ali istovremeno i tužan jer neću biti u mogućnosti da se njima i selektoru stavim na raspolaganje ovog leta. Nadao sam se da će sanacija povrede ramena ići brže od prvobitno predviđenog i da ću moći da budem deo tima Srbije, ali ipak su se one manje optimistične prognoze ispostavile kao tačne. Reprezentaciji želim svu sreću i nadam se da će nas obradovati dobrim igrama i dobrim rezultatima u Manili - istakao je Pokuševski.

Dobra vest za selektora Svetislava Pešića je da se priprema Orlova pridružio Stefan Jović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare, italijanska novinarka 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.