Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROŠI SE NA STRANCE I PROPUŠTAJU PRILIKE: Crvena zvezda ispustila supertalenta zbog ‘siće’

Kao što je poznato, čelnici Crvene zvezde za sada su odustali od angažmana jednog od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima, najboljeg igrača šampionata Crne Gore, Vladimira Jovovića.
Ipak, kako piše Mozzartsport, odustajanje od angažmana ovog igrača je samo trenutno, pošto će crveno-beli pokušati da ga angažuju na leto kao slobodnog igrača. Upravo činjenica da mu ugovor ističe presudila je kada su pregovori bili u pitanju. Navodno, čelnici crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisu imali garancije da će platiti ovog igrača 100.000 evra ekipi Sutjeske na ime obeštećenja.
Kako se saznaje, čelnici Sutjeske, svesni dešavanja u klubu sa stadiona „Rajko Mitić„, tražili su od beogradskog kluba bankovne garancije da će dobiti obećanih sto hiljada evra. Pošto je račun kluba blokiran, Zvezdan Terzić i ekipa njegovih saradnika nije bila u mogućnostida pozitivno odgovori na ovaj zahtev i jednostavno su odlučili da odustanu od pokušaja angažmana Jovovića.
Međutim, portal Topfudbal, navodi da Terzić već kuje plan kako da perspektivnog igrača dovede u prestonicu Srbije. Reprezentativcu Crne Gore na leto ostaje bez važećeg ugovora. Ipak, daleko od toga da je to garancija da će crveno-beli uspeti da angažuje ovog igrača pošto se prema izvorima ovog poratala za njega raspituju i u Aston Vili i u Kristal Palasu ali i u Kvins Park Rendžersu.
Sa druge strane, čelnici crveno-belih već su potrošili određeni deo sredstava na angažman dvojice inostranih fudbalera, popularnog „Nigerijskog Drogbe“ Salamija i Parkera koji je došao iz slovenačke lige.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.