Izvor: HotSport.rs, 26.Jan.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE RAZOTKRILE JOVOVIĆA: Evo zašto Crnogorac nije došao u Zvezdu

Fudbaler nikšićke Sutjeske Vladimir Jovović u subotu je trebalo da postane novi fudbaler Crvene zvezde, čak je bila zakazana i promocija na koju su pozvani novinari da bi na kraju cela priča bila obustavljena zbog navodnog zatezanja crnogorskog šampiona u vezi sa obeštećenja odnosno garancija.

Međutim, kako saznaje portal Mondo u celu priču su se u poslednji čas uključili najvatreniji navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde kojima se nije dopalo to što je mladi Crnogorac na društvenim mrežama otvoreno pružao podršku Košarkaškom klubu Partizan i čak postavljao svoje fotografije iz Pionira tokom utakmica crno-belih.
Iz Zvezde naravno nisu želeli da komentarišu ova saznanja uz tvrdnje da je ceo ptroblem nastao zbog toga što je Sutjeska u poslednjem momentu povukla svog igrača.
Podsećamo da je Zvezdan Terzić pre samo nekoliko dana povodom spekulacija u vezi sa Nikolom Trujićem rekao da Zvezdi nisu potrebni igrači koji su pokazali naklonost prema večitom rivalu.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda ispustila Jovovića zbog 100.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2015, 10:22

Rukovodstvo crveno-belih namerava da supertalentovanog vezistu dovede na leto kao slobodnog igrača..Dileme više nema: supertalentovani fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović u prolećnoj polusezoni neće nositi dres Crvene zvezde, saznaje portal Topfudbal! Iako je reprezentativac Crne Gore postigao dogovor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.