TRESE SE BALKON: Pogledajte ATMOSFERU ispred Skupštine pred dolazak ZLATNIH odbojkašica Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE BALKON: Pogledajte ATMOSFERU ispred Skupštine pred dolazak ZLATNIH odbojkašica Srbije!

U finalu savladane Turkinje.

Srbija je i drugu godinu zaredom najbolja selekcija Evrope u ženskoj konkurenciji. Uspele su srpske Gracije da "odbrane" titulu najbolje reprezentacije na Starom kontinentu i usred Ankare savladaju domaću selekciju Turske u triler meču rezultatom 3:2 (izveštaj pročitajte OVDE).

Posle kašnjenja leta od sat i po vremena, zlatne šampionke sletele su na aerodrom "Nikola Tesla", odakle su se uputile ispred Skupštine grada, gde im je priređen veličanstven doček.

Prva je ispred okupljenih pristalica izašla Katarina Vladović, a potom za njom Maja Aleksić, tehničar Slađana Mirković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.