Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 00:31

TREĆA SMENA: Jokićev revanš Dončiću, Katolici dočekuju Palestino, igra se i u Brazilu, Kolumbiji...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

KORINTIJANS – BRAGANTINO, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I Korintijansu i Bragantinu je poslednji meru uzeo Palmeiras. Timao igra izvanredno pod komandom Vagnera Mansinija, pretrpeo je samo jedan poraz u prethodnih devet rundi Brazileiraa i uključio se u borbu za izlazak u kvalifikacije Kopa Libertadoresa. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bragantino je neporažen na četiri meča zaredom, nadomak je pozicije koja vodi u Kopa Sudamerikanu, a dva od tri prethodna međusobna okršaja pripala su Korintijansu.

UNIVERSIDAD KATOLIKA – PALESTINO, 00.00

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Universidad Katolika je praktično od gotovog napravila veresiju. Sa tri uzastopna remija dovela je osvajanje titule u pitanje, ali još uvek ima zalihu od tri boda. Čileansko-argentinski sastav Arijela Olana u zaostalom meču 23. kola nema prava na novo prosipanje bodova, a u goste mu stiže Palestino koji je u seriji od 10 utakmica bez poraza. Popeo se Palestino na četvrtu poziciju, napada kvalifikacije za Kopa Libertadores, a na putu mu stoji Katolika sa ubojitim argentinskim golgeterima – Zampedrijem i Auedom.

ONSE KALDAS – JUNIOR, 23.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Luis Perea, dugogodišnji fudbaler Atletiko Madrida, startovao je uspešno sa Juniorom u kolumbijskoj Aperturi. Na premijeri Junior je nadigrao ekipu Independijentea iz Medeljina. Onse Kaldas je na otvaranju podelio bodove sa Deportesom, a čak tri od poslednja četiri sudara Juniora i Onse Kaldasa završena su sa rasponom golova 0-1.

PAČUKA – KRUZ AZUL, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pačuka i Kruz Azul zbirno imaju nula pobeda iz prva dva kola. Nisu se proslavili na startu Klausure. Oba tima pokazala su da će igrati čvrsto. Kruz Azul je u obe runde poražen minimalnim rezultatom, dok je Pačuka oba puta remizirala. Utakmice između Pačuke i Kruz Azula moraju da dobiju pobednika. Nerešen ishod nije opcija. Sedam međusobnih utakmica u nizu završeno je trijumfom Pačuke ili Kruz Azula, a tim iz prestonice je nešto uspešniji – 4:3.

GVADALUPE - SAPRISA, 02.00

(Fudbal, Kostarika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gvadalupe je dobro krenuo, pa satao. Odbrana je popustila, a napad nije bio učinkovit kao na premijeri, pa Gvadalupe duel sa Saprisom dočekuje sa tri boda osvojena na startu Klausure. Saprisa je jedan od tri tima koja nisu slavila, ali od Gvadalupea ima meč manje i do sada nije gubila bodove. Oba puta je remizirala. U poslednjih pet međusobnih susreta Saprisa je odnela tri pobede, a Gvadalupe je bio bolji u dva navrata.

ORLANDO – ŠARLOT, 01.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Orlando i Šarlot sastaju se dva puta u dva dana. Sinoć je Šarlot izašao kao pobednik iz direktnog duela. Pitanje pobednika u neizvesnom susretu rešeno je u poslednjim sekundama meča (107:104), a Nikola Vučević i saigrači želeće da se u ekspresnom roku revanširaju rivalu i ne prodube krizu.

DALAS – DENVER, 02.30

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dalas Maveriksi naneli su jedan od dva poraza Denveru kroz produžetke (124:117). Nikola Jokić i Luka Dončić vodili su pravi mali košgeterski rat. Obojica su ubacila po 38 poena i ostvarila dabl-dabl učinak, ali je Slovenac imao više razloga za zadovoljstvo. Nagetsi meč sa Dalasom dočekuju sa skorom 9-7, dok su Maveriksi na 50% učinka (8-8).

GOLDEN STEJT – MINESOTA, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Minesota je u minulom kolu lako izašla na kraj sa Nju Orleansom, a Golden Stejt ne može se pohvaliti da je bio tako uspešan. Juta Džez je pregazila Voriorse kojima je to bio drugi uzastopni poraz nako isto toliko pobeda. Timbervulvsi su se trgnuli, prekinuli crnu seriju i upisali tek četvrti trijumf, dok su Stef Kari i ekipa na polovičnom učinku (8-8).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Čistka u Brazilu, Amerika ne ume sa Divljacima, Kokimbo odrađuje Špance

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 00:24

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..OESTE - PARANA, 23.15..(Fudbal, Brazil 2)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Vrlo važan meč za davljenika Paranu u brazilskoj Seriji B. Ona gostuje kod već prežaljenog Oestea, najslabije rangiranog tima u ligi, i mora...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.