Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 00:00

TREĆA SMENA: Imperativ pobede za Boku, ne(moguća) misija za Tigres

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOKA JUNIORS – NJUELS OLD BOJS, 23.20

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Pogođena smrću Dijega Armanda Maradone, po kojem će ime nositi dosadašnji Liga kup, Boka Juniors će odmeriti snage sa Njuels Old Bojsima, a čak ni pobeda neće predstavljati garanciju da će velikan iz Buenos Ajresa sigurno završiti grupnu fazu na jednoj od prve dve pozicije. Zakomplikovali su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tevez i drugovi sebi život uzastopnim porazima od Taljeresa, odnosno Lanusa i zato će večeras imati imperativ pobede protiv izabranika Franka Kudelke. Boki će ovo ujedno biti i uvertira za odloženi, prvi meč osmine finala Libertadoresa protiv Internasionala u Brazilu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

URAKAN – PATRONATO, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Patronato je prežaljen jer posle četiri runde ima tri poraza i remi i samo je na jednoj utakmici uspeo da zatrese mrežu rivala. Urakan na trećoj poziciji ima bod manje od Himnasije i Veleza i ne bi smeo da dozvoli sebi kiks protiv tima koji je u drugom kolu ovogodišnjeg Kupa Dijego Armando Maradona u gostima pobedio 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

LANUS – TALJERES, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Domaćin u Buenos Ajresu mora da nastavi tamo gde je stao u prošlom kolu protiv Boke. Lanus je do skoro imao samo bod posle tri runde, ali ga je trijumf nad timom sa Bombonjere zadržao u borbi za jednu od prve dve pozicije. Rival je jedina neporažena ekipa grupe smtri sa kojom je Lanus remizirao 1:1 u Kordobi, kada mu je Karlos Auski u drugom minutu sudijske nadoknade oduzeo dva boda iz džepa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SANTA FE – DEPORTIVO PASTO, 23.30

(Fudbal, Kolumbija 1, plej-of)

Domaćin će u revanšu četvrtfinala morati da juri zaostatak od 1:0 iz prve utakmice. Zanimljivo je da su pre meča odigranog šest dana ranije, ovi rivali četiri puta zaredom igrali nerešeno, u tri navrata bilo je 1:1, a jedan okršaj završen je bez golova. Već sedam puta uzastopno na mečevima Santa Fea i Deportivo Pasta dolazi tip 0-2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DEPORTES TOLIMA – JUNIOR, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1, plej-of)

Junior nije poražen deset utakmica uzastopno i pokušaće da nastavi u istom ritmu, odbrani prednost 1:0 iz prvog meča i obezbedi plasman u polufinale plej-ofa. Deportes Tolima je ligaški deo završila na drugoj poziciji, ali na poslednja četiri susreta u svim takmičenjima zabeležila je čak tri poraza. Sastav iz Barankilje je prvi deo takmičenja završio kao šesti, ali trenutno je on bliži bukiranju mesta među najbolja četiri tima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BARSELONA – MAKARA, 00.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Domaćin ima najčvršću odbranu prvenstva sa svega četiri priljena gola u devet utakmica, dok je protivnik, napadački gledano, u ovom momentu drugi najneefikasniji tim ekvadorske elite. Barselona je neporažena na poslednja četiri ligaška duela, po principu pobeda, remi, pobeda, remi, a trijumf u Gvajakilu bi je poslao na prvu poziciju sa istim brojem bodova kao i Emelek, dakle 21.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KRUZ AZUL – TIGRES

(Fudbal, Meksiko 1, plej-of)

Umesto da na svom terenu pre tri dana napravi rezulatsku prednost, Tigres je poražen od Kruz Azula 3:1 i sada će na stadionu Asteka morati da juri taj zaostatak. Andre Pjer Žinjak nije bio previše primetan u prvom duelu dvomeča i moraće da odigra mnogo bitniju ulogu u revanšu kako bi revanšu uspeli da nadoknade deficit koji nije mali. U poslednjih pet međusobnih okršaja Kruz Azul ima pet pobeda uz dva remija i poraz.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KOLAMBUS – NEŠVIL, 02.00

(Fudbal, MLS, plej-of)

Kolambus je u osmini finala protiv Njujork Red Bulsa demonstrirao ozbiljan napadački potencijal. Slavio je 3:2, ali je čak 17 puta šutirao ka golu rivala, u 11 navrata lopte su išle u okvir gola. Nešvil je do plej-ofa morao kroz kvalifikacije gde je savladao Inter Majami (3:0), da bi u osmini finala bio bolji od Toronta posle produžetaka (1:0). Sada ima težak zadatak da eliminiše tim koji ga je u jedinom sučeljavanju iz septembra pobedio 2:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Južnoamerički Arsenal, Valensija i Atletiko u akciji

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..ATLETIKO TUKUMAN - ARSENAL SARANDI, 23.20..(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Atletiko jeste upisao četiri trijumfa na poslednjih pet mečeva, i kod kuće nema poraz otkako je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.