TRANSFERI (30. avgust): POSLEDNJI DAN! Nasri, Katai, David Luiz, Baloteli, Kvadrado, Darmijan, Vilšir, Moutinjo, Slimani, Son, Vitsel, Luiz Adrijano, Sisoko, Sako...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (30. avgust): POSLEDNJI DAN! Nasri, Katai, David Luiz, Baloteli, Kvadrado, Darmijan, Vilšir, Moutinjo, Slimani, Son, Vitsel, Luiz Adrijano, Sisoko, Sako...

Uz MOZZART Sport pratite finiš prelaznog roka

To je to za večeras. Idemo na spavanje jer nas sutra čeka dug i zanimljiv dan. Ono što smo svi zajedno čekali u prethodna tri meseca. Poslednji dan prelaznog roka! Do tada vam laku noć želi redakcija MOZZART Sporta i sanjanjte željeno pojačanje u omiljenom klubu.

23.59 - Iz Nemačke stiže vest da je Totenhem ponudio Šalkeu 45.000.000 evra za Maksa Mejera. Opširnije OVDE.

23.58 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - Lester i Sporting su se našli na pola puta! Lavovi su tražili 40.000.000 evra za Islama Slimanija, Lisice su nudile deset manje, a večeras je postgnut sporazum da Alžirac pojača engleskog šampiona u transferu vrednom 35.000.000 evropskih novčanica.

23.54 - Još nije propao transfer Manola Gabijadinija u Everton iako je tako izgledalo danas. Everton će pokušati sutra da odledi Napolitance koji su stopirali celu priču jer nisu uspeli da dovedu Kalinića. Karamele će možda ići i do 30.000.000 evra.

23.50 - Nove vesti iz Čelsija! Plavci kao da su prokleti pa ne mogu da dovedu štopera. PSŽ ne želi da proda Davida Luiza i sada se Čelsi okrenuo gradskom rivalu Vest Hemu kojeg je pitao za cenu Anđela Ogbone. Ali nije to ta klasa koju je zahtevao Konte... Ovo je utešna nagrada.

23.41 - Počinju bombe iz Nemačke! Nije počeo rat, ali jeste o ekskluzivnim infromacijama Bilda. Izašlo je prvo štampano izdanje sutrašnjeg broja Bilda i naravno prepuno je vesti sa fudbalske pijace koje su po evropskom internet nebu počele da se šire brzinom munje. Uskoro vam donosimo detalje. Jedna od manjih vesti je da će Ju-Hu Park preći iz Borusije Dortmund u Hamburger.

23.35 - BLIZU JE! Poslednje informacije govore da je Inter jako blizu dovođenja Matea Darmijana iz Mančester Junajteda i da se sutra očekuje konačan dgovor.

23.31 - DOGOVORENO! Čelsi je postigao sporazum sa Fiorentinom oko transfera Markosa Alonsa. Veruje se da će obeštećenje iznositi 27.000.000 evra. Plavci su dogovorili sve i sa igračem što se tiče njegovih uslova. Sutra ga čeka promocija na Stamford Bridžu.

23.25 - Juventus u velikom stilu završava prelazni rok! Vitsel plus Kvadrado! Sutra promocije! O detaljima transfera OVDE. 

23.19 - Najnovije vesti iz Crvene zvezde. Malopre je na Marakani završen sastanak čelnika Crvene zvezde i ljudi koji zastupaju Aleksandra Kataija. Postignut je dogovor. Zvezda je aminovala, igrač će preći u Seltu poslednjeg dana prelaznog roka. Sutra ujutro će se krenuti u realizaciju transfera. Ispuniće se želja Aleksandra Kataija da zaigra u Primeri.

23.13 - Napoli nije završio sa Maksimovićem što se tiče odbrane. Napolitanci su počeli pregovore sa Sao Paulom oko Rodriga Kaja kojeg želi Milan i za kojeg klub sa Morumbija traži 10.000.000 evra.

23.10 - Nastavak priče o Davidu Luizu... PSŽ mu ne dozvoljava da ide, igrač insistira da ga prodaju do sutra u ponoć. Biće zanimljivo sutra...

23.03 - ZVANIČNO: Svonsi je za 5.870.000 evra doveo štopera Alfija Mousona iz Barnslija. Ugovor do 2020. godine.

22.58 - Milan! Konačno... Italijanski i engelski mediji javljaju da su Rosoneri od Arsenala zatražili Džeka Vilšira na pozajmicu s opcijom da ga otkupe narednog leta za neverovatnih 35.000.000 evra! Roma takođe želi Engleza... I neki premijerligaši. Teško nam je da poverujemo da bi Milan mogao da plati toliki novac za Vilšira.

22.53 - DOGOVORENO! Veliko pojačanje stiže i u Hamburger. Bundesligaš je večeras za 7.000.000 evra kupio levog beka brazilske reprezentacije Daglasa Santosa koji je igrao za Atletiko Mineiro.

22.46 - GOTOVO! Napokon se završila i transfer saga oko Žorž-Kevina Nkudua i Klintona Nžijea. Totenhem je konačno dobio veliko pojačanje, Marselj takođe. Sparsi su platili 11..000.000 evra, a o detaljima toba transfera čitajte OVDE. 

22.41 - Novo pojačanje na vidiku za Granadu. U završnim su pregovorima sa Benfikom oko marokanskog štopera Mehdija Karsele. Ove sezone ne bi trebao da bude foto-finiš za Granadu u borbi za opstanak.

22.36 - ZVANIČNO: Inter je pozajmio Čanera Erkina u Bešiktaš samo mesec dana pošto ga je doveo iz Fenerbahčea kao slobodnog igrača. Orlovi imaju opciju da ga otkupe za 2.000.000 evra.

22.33 - BLIZU JE! Barnli je na pragu najvećeg pojačanja ovog leta. Nakon što su prethodne tri ponude odbijene, Derbi je večeras prihvatio Barnlijevu ponudu vrednu 12.500.000 evra za irskog vezistu Džefa Hendrika.

22.29 - DOGOVORENO: Kirijakos Papadopulos se seli iz Leverkuzena u RB Lajpcig na pozajmicu od godinu dana s opcijom prava na otkup ugovora.

22.23 - DOGOVORENO! Samir Nasri će narednu sezonu igrati u Sevilji kao pozajmljen igrač Mančester Sitija. On je večeras doputovao u Sevilju, obaviće lekarske preglede i sledi zvanična promocija. Uskoro bi trebalko da se znaju detalji oko procenata koji će klubovi podleiti u isplati godišnje zarade Francuza.

22.19 - PUKLA JE MILIJARDA FUNTI! Ovo je definitivno istorijski prelazni rok. O transferu koji je probio magičnu granicu od milijardu funti, čitajte OVDE. 

22.15 - Paragvajski napadač Oskar Kardozo je na korak od transfera iz Trabzona u Olimpijakos javljaju grčki mediji.

22.11 - Sada više nema dileme, istina je: Čelsi će pokušati poslednjeg dana prelaznog roka da vrati Davida Luiza! Većina ostrvskih i francuskih medija tvrdi da su pregovori u toku. A Antonio Konte neće biti srećan. Opširnije OVDE.

22.07 - Totenhem je poslao ponudu tešku 25.000.000 evra za Musu Sisoka iz Njukasla. Ali to nije dovoljno. Svrake traže neverovatnih 41.000.000 evra za Francuza.

22.04 - Gokan Inler je odbio Kaljari i mogućnost da se vrati u Seriju A. Prihvatio je ponudu Bešiktaša, sutra bi transfer trebalo da se ozvaniči.

21.59 - Još vesti o srpskim fudbalerima! I opet za zvezdaše. Vukašin Jovanović se nalazi pred pozajmicom iz Zenita. Ali ne u Crvenu zvezdu... Opšitnije OVDE.

21.57 - Evo novih vesti oko Kataija! Traju i dalje pregovori Crvene zvezde i Selte, a kako je MOZZART Sport saznao pre nekoliko minuta na stadionu Rajko Mitić se nalaze i zastupnici najboljeg igrača crveno-belih. Svi se nadaju da će dogovor biti postignut na zadovoljstvo sve tri strane. Igrač ima želju da ide u Seltu. Budite uz nas, obaveštavaćemo vas o detaljima...

21.54 - Inter ne zna šta da radi sa Davideom Santonom. U dosadašnjem delu prelaznog roka su mu propali transferi u Sanderlend i Napoli, a sada je Sporting iz Lisabona rešio da osutane kada je izgledalo da je transfer moguć.

21.50 - Zdravko Mamić bi da kupuje u Crvenoj zvezdi! Opšitnije OVDE.

21.47 - Pukla je priča o prelasku Stevana Jovetića u Fiorentinu! Inter i Viola nisu mogli da se dogovore. Sada se Napoli pominje kao moguća opcija, ali je pitanje koliko tu ima vremena da se tranfser realizuje. Sve su veće šanse da će ostati u Interu...

21.42 - ZVANIČNO: Pitali ste gde je, evo ga! Arsenal je potvrdio transfer Škodrana Mustafija iz Valensije vredan 41.000.000 evra. Uživajte pristalice Tobdžija...

21.37 - Osasuna je konačno dogovorila dolazak Emanuela Rivijea iz Njukasla. Pozajmica s pravom otkupa ugovora za 7.000.000 evra narednog leta.

21.33 - Roma na sve strane juri vezistu. Desetak imena je u opticaju, a najnovija su Junes Belanda koji je blizu prelaska u Nicu i Klemon Grenije iz Liona kojeg Vučica želi na pozajmicu.

21.29 - Iksusni defanzivac Rod Fani se vratio u Marselj. Prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor na dve godine. Prethodnu polusezonu je igrao u Čarltonu.

21.24 - ZVANIČNO: Alberto Grasi se posle samo pola godine vratio iz Napolija u Atalantu. Došao je na jednogodišnju pozajmicu. Mladi vezista je mnogo obećavao, ali ga je teška povreda sprečila da se dokaže u Napulju.

21.20 - I dalje traju pregovori Lestera i Sportinga o prelasku tandema Slimani - Silva iz Lisabona u tabor engleskog šampiona. Ceo posao bi mogao da dostigne vrtoglavih 70.000.000 evra!

21.15 - Portugalski mediji najavljuju mogući transfer Nikole Stojiljkovića poslednjeg dana prelaznog roka. Cena je 12.000.000 evra, ali još se ne zna ime potencijalnog kupca.

21.11 - ZVANIČNO: Kao što je i najavljeno, Kalum Čejmbers je potpisao za Mildzbro!

21.07 - Nije samo Baloteli! Nica je u odmaklim pregovorima sa kijevskim Dinamom oko Junusa Belande koji je nekada blistao u Monepljeu.

21.03 - Iznenađujuća vest. Vest Hem hoće Majku Ričardsa iz Aston Vile. Pregovori su u toku, detalja nema...

20.59 - ZVANIČNO: Iskusni napadač Umut Bulut je prešao iz Kajzerija u Galatasaraj na jednogodišnju pozajmicu. Sigtorson je zauzeo njegovo mesto...

20.52 - Lorijan je saopštio da je potpisao ugovor na četiri godine sa desnim bekom Stivenom Moreirom iz Rena.

20.49 - Kao što je i najavljeno. Bruno Martins Indi je doputovao u Englesku i ujutro ima lekarske preglede u Stouku. Njegov transfer znači i odlazak Filipa Volšajda koji je sve dogovorio sa Volfzburgom.

20.43 - Ovo je zanimljivo! Francuski mediji tvrde da se Lorijanov vezista Didije Ndong nalazi na pragu 20.000.000 evra teškog transfera u Sanderlend. Da li ste čuli za ovog momka?

20.40 - Mario Baloteli sutra stiže na lekarske preglede i potpis ugovora sa Nicom. Dogovor je postignut.

20.37 - Sautempton je na pragu još jednog pojačanja. Sveci su poslali ponudu vrednu 8.000.000 evra na adresu Utrehta za francuskog napadača Sebsatijena Alea.

20.33 - ZVANIČNO: Brazilski ofanzivac Kenedi je prešao iz Čelsija u Votford na pozajmicu do kraja sezone.

20.27 - Sada je Totenhem odjednom izronio kao favorit za dovođenje Muse Sisoka iz Njukasla. Ali Svarke traže prevelikih 25.000.000 evra.

20.23 - Samir Nasri je stigao u Sevilju! Kakva munjevita reakcija posle odlaska Konopljanke...

20.19 - Zenit traži neverovatnih 25.000.000 evra za Ezekijela Garaja. Čini se da su Valensijine šanse minimalne... Ali Čelsi bi to mogao da plati.

20.14 - ZVANIČNO: Jevhen Konopljanka je novi igrač Šalkea! Otvaramo šampanjac u redakciji... Opet ćemo da se se družimo sa Jevhenom krajem sledećeg avgusta. Opširnije OVDE.

20.11 - Evertonu treba pomoć Liverpula? Ispada tako... Već danima Karamele čekaju na realizaciju transfera Lamina Sanea iz Sanderlenda. Odavno su dogovorili sve sa igračem, pristao je i Sanderlend, ali tek kada nađe zamenu. Zamena bi trebalo da bude Mamadu Sako kojeg je Liverpul pristao da pozajmi Crnim mačkama. On je dobio pozajmicu Stouk, pa postoji opravdana bojazan da neće pristati ni na Sanderlend. A Everton je onda u problemima...

20.06 - I definitivno je pukla priča između Redinga i Asamoe Đana. Napadač iz Gane nije prošao lekarske preglede...

20.02 - ZVANIČNO: Njukaslov mladi napadač Adam Armstrong je prešao u Barnsli na pozajmicu do januara.

19.57 - Vreme je za novog Srbina u Benfiki. Klub iz Lisabona je praktično kaparisao mladog reprezentativca Srbije. Opširnije pročitajte OVDE.

19.56 - Izgleda da nema ništa od dolaska Injasija Kamača, pa se Vest Brom okrenuo Vilijamu Karvalju iz Sportinga. Ponudili su Portugalcima 24.500.000 evra za reprezentativnog vezistu.

19.51 - ZVANIČNO: Islandski napadač Kolbejn Sigtorson je prešao u Galatasaraj. On stiže iz Nanta na jednogodišnju pozajmicu od koje će Francuzima pripasti 700.000 evra. Islanđanin će imati platu od 1.200.000 evra godišnje, a Galata može da ga otkupi za 4.000.000 evra.

19.45 - ZVANIČNO: Meksički napadač Ivan Pulido iz Olimpijakosa se vratio u domovinu. On je potpisao na pet godina, a zanimljivo je šta grčki mediji pišu oko obeštećenja. Jedni tvrde da je Olimpijakos inkasirao 6.500.000 a drugi da je obeštećenje 16.000.000 evra za Meksikanca.

19.41 - DOGOVORENO! Italijanski mediji javljaju da su Torino i Napoli pružili ruku ruci i da se Nikola Maksimović seli u Napulj.

19.38 - BOMBA! Neki ostrvski mediji javljaju da je Čelsi spreman na šokantan povratak Davida Luiza i da je Pari Sen Žermenu ponudio 37.500.000 evra za Brazilca! Bilo je jasno da im planovi oko dovođenja štopera ne funkcionišu, ali ovome se niko nije nadao...

19.33 - ZVANIČNO: Kajzerslautern je na jednogodišnju pozajmicu doveo brazilskog defanzivca Evertona iz Sporting Lisabona.

19.29 - Mino Rajola tvrdi da Mario Baloteli nije na lekarskim pregledima u Nici, ali i da je dogovor moguć ako Liverpul pristane da plaća veliki deo Italijanove plate.

19.25 - ZVANIČNO: Novo pojačanje u Gramadi! Stigao je Artjom Kravec na jednogodišnju pozajmicu iz Štutgarta. Opasno se pojačao tim iz Andaluzije ovog leta. Doveli su pojačanja iz Barselone, Čelsija, Mančester Junajteda... Opširnije OVDE.

19.21 - ZVANIČNO: Dejan Dražić je napustio Seltu! Otvoreno je mesto za Aleksandra Kataija. Opširnije OVDE. 

19.18 - Na niske je grane spao Antonio Kasano. Sampdorija želi da ga se reši, a zainteresovani klubovi su Specija i Virtus Entela.

19.16 - Džo Hart je izazvao histeriju u Torinu. Evo i šire priče o najvećem pojačanju Torina ovog leta. Opširnije OVDE.

19.13 - ZVANIČNO! Vil Kin je novi fudbaler hal Sitija! Pa šta rade Tigrovi danas na fudbalskoj pijaci... Šou! Doveli su Mejsona za klupski rekord, doveli su Maršala, a sada i Kin iz Mančester Junajteda. Potpisao je na tri godine, a plaćeno je milion funti.

19.08 - Fulam je ponudio 10.000.000 evra Sent Etjenu za Olea Selnesa. Norveški napadač je došao u Sent Etjen iz Rozenborga prošle zime za 3.200.000 evra a sada Francuzi mogu da zarade tri puta veću sumu na njemu.

19.02 - DOGOVORENO: Musa Sou se vraća u Fenerbahče iz Al Ahlija, Turci su ga prodali Arapima za 17.000.000 evra pre godinu dana, a sada ga dobijaju nazad na pozajmicu.

18.58 - ZVANIČNO: I Marko Šćepović je pronašao klub. Opširnije OVDE.

18.56 - Čelsi je na pragu da ozvaniči kupovinu Markosa Alonsa, a iznenađujuće vesti stižu iz Baskije. Tamošnji mediji tvrde da Alonsov transfer znači i prelazak Cezara Aspilikuete u Atletik Bilbao. Čudno...

18.51 - DOGOVORENO: Inter je uspeo da se reši Manćinijeve zaostavštine u vidu Čanera Erkina. Odlazi u Bešiktaš na pozajmicu od godinu dana. Turci imaju pravo da ga otkupe za milion evra. Inter je hteo da ga uvali na pozajmicu s obaveznim otkupom, ali Turci nisu progutali tu priču. Neka se Interisti žale Manćiniju...

18.46 - Biće lepih vesti za Juventine. Stara dama se dogovorila sa Čelsijem oko pozajmice Kvadrada. Samo još da Konte klimne glavom...

18.42 - ZVANIČNO: Gabrijel Barbosa je novi fudbaler Intera! Interisti, radujte se! Sada je sve potvrđeno. Ako se prognoze fudbalskih stručnjaka obistine, Inter je dobio paklenog napadača. Opširnije o najskupljem Brazilcu u istoriji Intera OVDE. 

18.39 - Odbio ih je Mamadu Sako, neizvesna je priča oko Fila Džonsa s obzitrom da Murinjo još nije doveo štopera, tako da je Stouk prešao na plan C. U pregovorima su sa Brunom Martinsom Indijem koji je bio na korak od prelaska u Dinamo Kijev. Stouk ga želi na pozajmicu do kraja sezone...

18.35 - STATIVA! Atletiko Madrid je pokušao u finišu, ali je dobio korpu. Madriđani su ponudili Monaku 20.000.000 evra za mladog vezistu Tomu Lemara, ali su Kneževi odbili. Teško je očekivati da će Kolčonjerosi pojačati ponudu za 20-godišnjeg fudbalera...

18.30 - Viljareal je poslao ponudu vrednu 4.000.000 evra za Espanjolovg defanzivca Alvara Gonzalesa. Čeka se odgovor Katalonaca...

18.25 - Kvins Park Rendžersi su dobili pojačanje iz Anderlehta! Novi član Policajaca je napadač Idriza Sila koji je potpisao do 2019. godine, a Belgijancima je plaćeno 2.000.000 evra za obeštećenje.

18.20 - Evo nam i Lorda! Niklas Bendtner se vraća na Ostrvo? Brajton i Norič žele Danca koji je slobodan otkako je pre nekoliko meseci raskinuo saradnju sa Volfzburgom.

18.17 - ZVANIČNO: Adnan Tigaduini prešao iz Malage u Vitese na jednogodišnju pozajmicu.

18.15 - Bild javlja da je gotovo oko Jevhena Konopljanke! Šalke je dogovorio pozajmicu Ukrajinca iz Sevilje, a spekuliše se da je otkupna cena 15.000.000 evra. Malo nam je žao što Konopljanka po svom običaju nije sačekao poslednji sat prelaznog roka. Čudno će biti sutra uveče bez njega. On nam u redakciji dođe kao kućni ljubimac poslednjeg sata prelaznog roka...

18.12 - Ako vas zanima samo koga veliki klubovi jure do sutra u ponoć, onda to sve na jednom mestu možete da pročitate OVDE.

18.11 - ZVANIČNO: Vest Hem je pozajmio 19-godišnjeg defanzivca Risa Burka na godinu dana u Vigan. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Bredfordu. Ovo znači i da Ris Oksford ostaje jer je dilema bila da li da Bilić pošalje na pozajmicu njega ili Burka. Odluka je pala...

18.08 - Kaljari - Bešiktaš! To je duel zainteresovanih klubova za Gokana Inlera na kojeg na rečaunju u Lesteru.

18.03 - Najnovije vesti iz Milana. Rosoneri pregovaraju o prodaji Luiz Adrijana u Dinamo iz Kijeva. Bio bi to povratak Brazilca u Ukrajinu s obzirom da je godinama bio uzdanica Šahtjora. U toku je sastanak Galijanija i Dinamovog direktora Reza Čokonelidzea.

17.59 - Evo i novih vesti o Aleksandaru Kataiju. Zvezdi je postavljen ultimatum. Opširnije OVDE.

17.56 - Potpuna rasprodaja u Valensiji. Sledeći na listi za odlaske su Ajmen Abdenur i Rodrigo.Abdenur je u završnim pregovorima sa Bešiktašom, dok je za Rodriga najviše zagrizao Sanderlend.

17.50 - ZVANIČNO: Adrijana Marijapa se vratio u Votford! Kao slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Kristal Palasom. Potpisao je na tri godine sa Stršljenovima.

17.43 - ZVANIČNO: Ajaks je kupio Hakima Zijeha iz Tventea za 11.000.000 evra! Opširnije OVDE.

17.38 - ZVANIČNO: Rajan Mejson je najskuplje pojačanje u istoriji Hal Sitija! Kakav posao Totenhema! Opširnije OVDE.

17.34 - DOGOVORENO: Milanov vezista Hoze Mauri je pristao na selidbu u Empoli. Na jednogodišnju pozajmicu... Klubovi su se odavno dogovorili, ali igrač je bio u dilemi... Milan sada pokušava da se reši i španskog golmana Dijega Lopeza kojeg žele klubovi iz Engleske i Španije.

17.29 - ZVANIČNO: Nekadašnja Liverpulova nada David Ngog je novi igrač Panioniosa. Došao je kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Remsom...

17.25 - STATIVA! Totenhem je okončao jurnjavu za Vilfredom Zahom. Palas je odbio prvu ponudu od 17.500.000 evra i nazvao je smešnom, a Sparsi nisu stavili na sto traženih 21.000.000 evra i ta priča je gotova. Ali očekujte da Totenhem krene po novog ofanzivca...

17.22 - Uskoro nove vesti o Aleksandru Kataiju od našeg novinara Darjana Nedeljkovića...

17.21 - Džo Hart je završio lekarske preglede u Torinu, navijači su ga dočekali skandiranjem na ulici, a on se fotografisao sa dresom i šalom novog kluba. Samo se čeka zvanična potvrda ali to je to.



17.16 - Još vesti iz Đenove... Preciozi čeka da Kristal Palas kupi Rinkona za 10.000.000 evra i da potom krene u ofanzivu na Ernanesa. Problem je što je Rinkon tek opcija B za Palas ako ne dovedu Vilšira. A Đenova onda neće imati vremena za Ernanesa kojeg žele brojni klubovi...

17.11 - ZVANIČNO: Još dobrih vesti iz Lestera. Mark Olbrajton je potpisao novi ugovor na četiri godine.

17.09 - Italijani javljaju da je Đenova dogovorila dolazak argentinskog levog beka Lukasa Orbana iz Valensije. Ali tako je delovalo i pre dva dana, pa je juče izgledalo da je posao propao. Dok ga ne vidimo sa šalom ili dresom, ne verujemo...

16.59 - ZVANIČNO: Francuski napadač Endi Delor uspešno je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa meksičkim Tigresom. Kaenu sleduje 8.000.000 evra.

16.54 - Đanluka Di Marcio je upravo objavio da je Huan Kvadrado blizu selidbe u Juventus. Iako ne igraju na istim pozicijama očekuje se da Kolumbijac dobije zeleno svetlo za transfer čim u London zvanično stigne Markos Alonso.

16.50 - Posle Juventusa i Vest Hema Džek Vilšer je ponuđen i Romi. Očigledno da njegovi menadžeri ne sede skrštenih ruku.

16.45 - ZVANIČNO: Kristijan Gamboa je novi fudbaler Seltika. Kostarikanac je stigao iz Vest Bromvič Albiona i potpisao trogodišnji ugovor sa šampionom Škotske. Ima 26 godina, igra desnog beka i centralnog veznog.

16.42 - ZVANIČNO: Srpski veteran Boško Janković je rasknuo ugovor sa Veronom. Opširnije OVDE

16.37 - ODBIJENO: Nema ništa od odlaska Korejca Heung Min Sona iz Engleske. Totenhem je odbio nameru Volfzburga da započnu pregovore oko prodaje ofanzivnog veziste i poručio da igrač neće nigde u ovom prelaznom roku.

16.31 - Evo malo radosnih vesti za navijače Svonsija. Defanzivac Barnslija Alfi Mouson stigao je na lekarske preglede, posle kojig će kompletirati transfer na Liberti stadion vredan 7.000.000 evra.

16.25 - Samo još medicinski pregledi dele Hakima Zajeha od potpisa ugvora sa Ajaksom. Krilni napadač Tventea je stigao u Amsterdam u ovim trenucima, čekamo zvaničnu promociju koja bi trebalo da usledi tokom večeri.

16.20 - Nije se Šveđanin Džon Guideti snašao u Selti, stigao je u međuvremenu i Pepito Rosi, pa mu se klima pozicija. Zato se pojavila nova mogućnost i ponuda Malage, koja je zaintersovana posebno ukoliko Načo Kamačo ode u Englesku.

16.15 - DOGOVORENO: Mladi vezista Lestera Tom Lorens (22) preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Ipsvič.

16.11 - Oglasio se i Domeniko Krišito. Već pet godina je u Zenitu, malo mu je verovatno i dosadilo u Rusiji pa je poslao poruku da ga zanima samo Napoli i da želi da se preseli na San Paolo. Ne baš lepa vest za Fiorentinu...

16.05 - Stariji ljubitelji beogradskog fudbala sećaju se mađarskog golmana Lasla Koteleša koji je svojevremeno branio čak i za Grafičar. Danas je promenio klub, iz Genka je otišao na jednogodišnju pozajmicu u redove Beverena.

16:00 - Fudbaler Augzburga Tim Matavž preselio se na jednogodišnju pozajmicu u redove Nirnberga. Slovenac će u Cvajti probati da se vrati u staru formu kada je bio jedan od velikih nada u drsu PSV Ajndhovena.

15.56 - ZVANIČNO: Pao rekord Čempionšipa! Džonatan Kođija je fudbaler Aston Vile.

15.50 - Nica čeka Marija Balotelija! I mi u redakciji upravo komentrišemo kako za takvu barabu ne postoji bolje mesto za život, a lokalni mediji utrkuju se ko će da izvesti o dolsaku Italijana. Svi su na nogama, mada se klubovi još uvek nisu dogovorili oko finansiranja monstruozne plate koju super Mario ima zagarantovanu ugovorm na Enfildu.

15.45 - ODBIJENO: Ponuda Vest Bromviča od 26.000.000 evra za Vilijama Karvalja nije prihvaćena u Lisabonu. Sporting ne želi da se odrekne jednog od najistaknutijih fudbalera pa Lutalice moraju da traže novu metu. Ili da povećaju ponudu...

15.41 - Totalni egzodus fudbalera Partizana u finišu prelaznog roka. Opširnije OVDE

15.36 - ZVANIČNO: Španac Lukas Perez je novi fudbaler Arsenala. Stigao je iz Deportiva za 20.000.000 evra.

15.30 - ZVANIČNO: Iskusni golman Dejvid Maršal stigao je u Hal. Tigrovi su za njegov transfer platili 6.000.000 evra Kardifu.

15.26 - Bordo je želeo da angažuje Švajcarca Fabijena Šera iz Hofenhajma, poslao je konkretnu ponudu, ali je nemački bundesligaš odbio da ga pusti na pozajmicu. Žirondionci moraju sada da nađu novu metu, a problem je što vreme ističe...

15.21 - BLIZU JE: Lokalni mediji u Nici objavili su da Mario Baloteli stiže večeras na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa timom sa Azurne obale. Fino pojačanje za ovaj tim pod uslovom da mu se još igra fudbal...

15.16 - Kaljari na sve načine gleda da se pojača do kraja pijace, a danas su zvanično započeli pregovore sa Fiorentinom oko angažovanja čileanskog veziste Matija Fernandeza. Ukoliko ne uspeju da ga dovedu ideja im je zaboravljeni Holanđanin Urbi Emanuelson.

15.10 - Srpski napadač Aleksandar Pešić je napustio Tuluz i karijeru po svoj prilici nastavlja u Belgiji. Opširnije OVDE

15.06 - ZVANIČNO: Loik Remi je stigao u Kristal Palas na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija. Opširnije OVDE

15.00 - ZVANIČNO: Mladi fudbaler Juventusa Luka Marone pozajmljen je belgijskom Varegemu na godinu dana.

14.55 - Nikola Maksimović komotno može da pređe u Napoli, posebno nakon što je Torino danas precizirao sa Seltikom detalje transfera hrvatskog defanzivca Joze Šimunovića. Granata se obavezala da plati Zelenima 4.500.000 evra, pa će uz Džoa Harta trener Siniša Mihajlović tokom večeri dobiti još jedno vredno pojačanje.

14.51 - ZVANIČNO: Marokanac Roman Sai (26) je novi fudbaler Vulverhemptona. Vezista je stigao iz francuskog Anžea, detalji transfera nisu objavljeni, samo da je ugovor potpisan da leta 2020. godine.

14.45 - ZVANIČNO: Miroslav Radović je napustio Partizan posle samo dva i po meseca. Opširnije OVDE

14.40 - Džo Hart je stigao u Torino! Istina za sada samo avionom, a dok čekamo popodnevnu promociju, pozdrav za navijače Granate od engleskog golmana.

14.33 - Novi udvarač za Džeka Vilšera je Vest Hem. Čekićari žele da ugrabe na pozajmicu fudbalera iz komšiluka, jer ih ništa ne bi koštao, ali će prema informacijama sa Ostrva eventualni transfer biti relizovan tek poslednjeg dana prelaznog roka - u sredu.

14.26 - Sve smo bliži dogovoru između Čelsija i Fiorentine oko Markosa Alonsa. Poznati novinar Đanluka Di Marcio je maločas objavio da su se klubovi sporazumeli oko obeštećenja koje će iznositi 27.000.000 evra.

14.20 - ZVANIČNO: Talentovani Munir El Hadadi je napustio Barselonu. Opširnije OVDE

14.13 - Još čekamo da Mamdu Sako ode negde na pozajmicu. Liverpul očajnički želi da ga se ratosilja čak će i da mu plaća zaradu tokom cele sezone samo da ovaj ode negde. Najviše ga traže Inter i VBA najviše...

14.07 - Iako je nekoliko puta demantovano, Edinson Kavani se i dalje povezuje sa povratkom u Napoli. Katalonski Mundo Deportivo rešio je danas da malo udari po Realu pa je objavio da su Sveci već pronašli zamenu za Urugvajca i to asa Madriđana Karima Benzemu koji je iščezao iz prvog tima na startu sezone. realno, nema ništa od ovoga...

14.02 - ZVANIČNO: Pako Alkaser je novi fudbaler Barselone. Opširnije OVDE

13.55 - Dolazak Luisa Alberta u Lacio znači i kraj za Engleza Ravela Morisona, ali će njegovi agenti morati da se ubrzaju kako bi zaključili posao do sutra uveče. Sanderelnd i Hal navodno su zainteresovani za nekadašnjeg klinca Vest Hema koji bi mogao da stigne na pozajmicu.

13.50 - DOGOVORENO: Žonatan Kođija dolazi u Aston Vilu i imamo novi rekord Čempionšipa. Opširnije OVDE

13.46 - Vest Bromvič Albion pokušava da prigrabi pojačanje u finišu pijace, a engleski mediji pišu o 26.000.000 evra teškoj ponudi koja je poslata na adresu Sportinga iz Lisabona. Želja je iskusni vezista reprezentacije Portugalije Viljam Karvaljo, a ponuda posledica straha da ne izvise za pojačanje u veznom redu, pošto Malaga još nije odgovrila na ponudu za Ignasija Kamača.

13.40 - STOP: Nemački Kiker objavio je da su čelnici Volfzburga odlučili da ne proadju nijednog od trojice najistaknutijih fudbalera - Rikarda Rodrigeza, Julijana Drakslera i Luisa Gustava. Svi oni ostaju u taboru Vukova i klub neće pregovarati o njihovoj prodaji, navodi poznati fudbalski magazin.

13.35 - Ukrajinac Evgen Konopljanka stiže u Bundesligu. Opširnije OVDE

13.31 - DOGOVORENO: Hakim Zajeh stiže u Ajaks. Tvente je prihvatio ponudu Kopljanika od 11.000.000 evra, Svonsi se nije javljao od sinoć, pa krilnom fudbaleru ne preostaje ništa drugo nego da se preseli na Amsterdam Arenu.

13.25 - Iz Turske još i informacija da su Galatasaraj i Istanbul prvi favoriti da se dokopaju najboljeg strelca rumunske lige Denisa Alibeka. Astra Đurđu traži 3.000.000 evra za reprezentativca Rumunije, a pored Turaka za visokog napadača se interesuju i Makabi Tel Aviv, kao i Legija iz Varšave.

13.19 - DOGOVORENO: Brazilac Vagner Lav stiže u Tursku. On će sutra potpisati dvogodišnji ugovor sa novim prvoligašem Alanjom, a detalji transfera nisu objavljeni, osim da stiže kao slobodan igrač posle šestomesečne epizode sa Monakom.

13.14Lučeksu je pričao o još jednom fudbaleru svog tima koji želi da ode. Argentinac Ezekijel Garaj hoće u Valensiju gde treba da zameni Škodrana Mustafija koji ide u Arsenal, ali i ovde je problem lova koju, kako kaže rumunski trener, španski klub nema. Čudno, posebno ako znamo da će prodati Nemca na Ostrvo za 40.000.000 evra...

13.11 - Aksel Vitsel je izgleda sve bliži Juventusu. Trener Zenita Mirčea Lučesku potvrdio je da je igrač nedavno odbio unosnu ponudu Evertona jer hoće samo u Torino. Problem je i dalje oko love, Stara dama nudi 15.000.000 evra, Zenit insistira na celih 22.000.000 i odbija da popusti.

13.06 - Lazar Marković je takođe jedan od igrača koji željno iščekuje "deadline day". Opširnije OVDE

12.59 - Sporting u akciji! Lavovi žele da angažuju srpskog zeta Bastijana Švajnštajgera, koji je višak u Mančester Junajtedu, a portuglaski Korijero Manjana piše da su pregovori dve strane zvanično počeli. Prema informacijama sa Pirineja, Crveni đavoli bi ga besplatno ustupili na godinu dana, ipak teško da možemo da poverujemo u ovu vest. Videćemo...

12.55 - Marokanac Mehdi Karsela blizu je selidbe u Granadu iako se Sanderelnd ne predaje. Benfika za fudbalera sredine terena traži 5.000.000 evra ne želi da g apusti na pozajmicu, dok Španci pokušavaju da spuste cenu za milion. Očekuje se da transfer brzo bude realizovan...

12.49 - ZVANIČNO: Anderleht ima novu devetku i to Tunižanina Nabila Harbuija koji je stigao iz Udinezea. Njegov zadatk biće da zameni Okaku Čuku koji je otišao u Votford.

12.45 - Još jedan defanzivac Junajteda ima ponude, ali će i on teško promeniti sredinu. Mateo Darmijan je velika želja Intera, koji čini sve da se pojača u finišu prelaznog roka, ali je problem isuviše velika plata italijanskog defanzivca...

12.40 - ODBIJENO: Markos Roho ostaje u Manečster Junajtedu! Klub sa Old Traforda je saopštio danas da je imao nekoliko ponuda iz Engleske, ali i inostranstva za Argentinca, međutim Murinjo ne želi da ga se odrekne.

12.36 - Sećate li se Kika Makede? Italijan koji je jednog leta samo bljesnuo u dresu Mančester Junajteda i bio opasna mačka na nekom od ranijih Football Managera, mučio se prethodnih sezona da se pojavi na fudbalskoj mapi, a danas je ostao bez kluba. Kardif mu je otkazao ugovor, pa je slobodan u izboru nove sredine.

12.31 - Za kraj mini-koktela iz Francuske podatak da bi iskusni Portugalac Rolando danas mogao da pređe u Olimpijakos. Prema navodma Ekipa sportski direktor Marselja Ginter Jakob spreman je da proda defanzivca jer je njegova plata trenutno preveliki teret za budžet Olimpika.

12.25 - Ni francuski Anže ne sedi skrštenih ruku u prelaznom roku već žuri da se pojača kako bi imao solidan timčić za izazove u Ligi 1. Mete ovog kluba su Žamel Saihi (Monpelje), Mehdi Abeid (Panatinaikos) i Žeremi Klemen (Sent Etjen).

12.21 - ZVANIČNO: Džermjen Lens je stigao na jednogodišnju pozajmicu u Fenerbahče. Ukoliko na Bosforu budu zadovoljni moćiće da ga otkupe sledećeg leta od Sanderlenda.

12.15 - Iz Italije još jedna zanimljiva vest. Roma je navodno zainteresovana za Junesa Belandu ofanzivnog vezistu Dinama iz Kijeva. Francuz je minulu sezonu proveo na pozajmici u Šalkeu, ali se nije izborio za ugovor u Bundesligi, a olakšavajuća okolnost za Vučicu je što u Ukrajini ne računaju na njega.

12.11 - Transfer Vinsentea Ibore iz Sevilje u Sanderlnd je propao! Tim iz Andaluzije predomislio se u poslednjem trenutku i ne želi da pusti svog fudbalera na Ostrvo iako je prihvatio obeštećenje od 9.000.000 evra. Crne mačke su u problemu, vreme im ističe pa se okreću Rajanu Mejsonu iz Totenhema.

12.05 - Šta je to superagent Žorž Mendeš radio sinoć u Monaku? Portugalac je došao da realizuje nekoliko transfera, između ostalih i selidbu krilnog napadača Ivana Kavaleira u redove engleskog drugoligaša Vulverhemtpona jer mu se ne ostaje više u Kneževini. Ukoliko Fabinjo ode u neki veći klub, Monako bi voleo da dovede Laasanu Dijaru i tu uskače Mendeš sa svojim supermoćima...

12.01 - Vest Hem je probao da u finišu prelaznog roka probije banku i izdvoji rekordnih 50.000.000 evra za kupovina Aleksandra Lakazeta, ali je Žan-Mišel Ola spustio rampu. Francuski mediji pišu da je gazda Liona lako odbio ponudu.

11.56 - ZVANIČNO: Portuglaski napadač Nelson Oliveira (25) novi je fudbaler Noriča. Detalji transfera nisu objavljeni, samo dužina ugovora na Kerou Roudu - četiri godine.

11.50 - Prva konkretna vest za Džeka Vilšera! Englez bi lako mogao karijeru da nastavi u Juventusu koji danima traži centralnog veznog fudbalera, posle kraha u pregovorima sa Matuidijem. Šta više, prenosi britanski San, u opticaju je odmah transfer bez ikakve pozajmice na koju računa Arsenal.

11.45 - Dok čekamo zvaničnu promociju Džoa Harta u Torinu, da kažemo da njegov dolazak znači i odlazak Danijelea Padelija iz redova Granate. Iskusni 30-godišnji golman je želja Atalante, Forentine i Sanderlenda...

11.41 - OBIJENO: Nema ništa od transfera Nabila Dirara u Lacio. Marokanac je odbio ponudu jer je dobio novi ugovor u Monaku, tako da Rimljanima ostaje još samo Ćerći...

11.35 - Izgledalo je pre nekoliko dana da je Žonatan Kođija blizu Hala, ali sada nije isključeno da se desi preokret pa da napadač Bristol Sitija završi u Aston Vili. Klub iz Birmingema je navodno ponudio 17.500.000 evra i videćemo koliko je ovo realno...

11.31 - ZVANIČNO: Nekada jedan od velikih belgijskih talenata Masimo Bruno (22) vratio se u Anderleht. Njega je RB Lajpcig danas pozjamio na godinu dana timu iz Brisela, koji će imati pravo da ga otkupi sledećeg leta, ukoliko bude zadovoljan Uzeo je ljubičastu desetku.

11.25 - BLIZU JE: Nemački mediji javljaju da je sve faktički završeno i da je Jevhen Konopljanka na milimetar od Šalkea. Sevilja je dala zeleno svetlo Ukrajincu da odleti na lekarske preglede, a formula za transfer je pozajmica na godinu dana, pa onda otkup za 15.000.000 evra.

11.21 - U Sampdoriju je stiglo novo pojačanje i to na sredini terena. Radi se o dosadašnjem vezisti Krotonea Leonardu Kapeciju (21) koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu za koju će Dorija platiti 1.000.000 evra.

11.15 - ZVANIČNO: Totenhem misli na budućnost, pa u tom stilu i jedno pojačnje za neke buduće dane. Radi se o mladom kolumbijcu Huanu Pablu Gonzalesu Velasku (17) koji je stigao iz omladinske škole Brentforda.

11.11 - DOGOVORENO: Mladi vezista splitskog Hajduka Tino Sven Sušić seli se u Belgiju. Novi klub rođaka legendarnog selektora BiH Papea Sušića biće Genk koji će Splićanima platiti 2.000.000 evra.

11.07 - Golman Partizana Bojan Šaranov je otišao u inostranstvo. Opširnije OVDE

11.00 - Vezista Čelsija Kristijan Atsu nalazi se u Njukaslu gde treba danas da prođe lekarske preglede i potpiše ugovor sa Svrakama. Klubovi su se sinoć dogovorili oko pozajmice na godinu dana s pravom otkupa.

10.55 - DOGOVORENO: Engleski "kralj pozajmica" seli se u Barnli. Napadač Čelsija Patrik Bamford narednu sezonu provešće na Turf Muru. Ovo mu je četvrta uzastopna pozajmica, pre Barnlija igrao je za Norič, Kristal Palas i Midlzbro.

10.50 - ZVANIČNO: Talentovani češki napadač Jan Kliment (22) preselio se u Brondbi na jednogodišnju pozajmicu. Nije se naigrao u Štutgartu otkako je stigao iz Jihlave 2015. ali će probati da oživi karijeru kod drugog oca trenera Corningera.

10.45 - Kaen pokušava da nagovori čelnike Leha da im prodaju levog beka Tamaša Kadara, ali je cena koju su Poljaci istakli u startu kamen spoticanja. Klub iz Poznanja traži čak 1.500.000 evra za 23-godipšnjeg Mađara, što je previše za Francuze u ovom trenutku. Pregovori se nastavljaju...

10.41 - Defanzivac Monaka Marsel Tiseran (23) blizu je selidbe u Nemačku. Bundesligaš Ingolštat se dogvorio sa Kneževima oko obeštećenja koje će iznositi 5.500.000 evra.

10.35 - Živo je i u Laciju gde sa nestrpljenjem čekaju Španca Luisa Alberta koji treba da stigne danas na lekarske preglede. Doskorašnji fudbaler Liverpula trebalo bi večeras da bude ozvaničen kao pojačanje, a posle toga će Klaudio Lotito probati da nagovori i Alesija Ćerćija da obuče nebeskoplavi dres.

10.30 - Zanimljivo je u Romi. Vučici je sinoć ponuđen slobodan igrač Matje Flamini koji je bez kluba nakon rastanka sa Arsenalom. Takođe, Argentinac Huan Iturbe je na dobrom putu da kompletira pozajmicu u Lion jer je francuski tim pristao da mu isplaćuje kompletnu godišnju zaradu.

10.25 - Tomaš Rosicki je na pragu Sparte! Opširnije OVDE

10.19 - Da li se to rađa nova senzacija? Španska Marka je jutros zaintrigirala pažnju javnosti informacijom da je sjajni Gabonac Pjer-Emrik Obamejan zatražio od čelnika Dortmunda da ga puste u Real Madrid. Ipak, pregovori sve strane još nisu zvanično otpočeli...

10.15 - Đenova će teško uspeti da odoli nastrajima Napolija na Leonarda Pavoletija. Zato gazda kluba Preciozi uveliko sprema alternativu u vidu Argentinca Lukasa Alarija iz River Plate koji je donedavno bio na listi želja Intera.

10.10 - Milan pokušava na sve načine da se pojača u finišu prelaznog roka, a želja trenera Montele je 23-godišnji brazilski defanzivac Rodrigo Kaio. Problem je limitiran budžet, a Rosoneri se nadaju da bi im Sao Paolo ustupio člana olimpijske selekcije Brazila za 10.000.000 evra. Kaio igra dobro i štopera i zadnjeg veznog, a ukoliko se nejgov transfer izjalovi alternativa je Milan Badelj iz Fiorentine.

10.04 - Kad smo kod Fiorentine da kažemo još i da je spremila potencijalnu zamenu za Španca u vidu Domenika Krišita defanzivca ruskog Zenita, koji je višak kod Mirčee Lučeskua. Italijan gleda na sve načine da izdejstvuje povratak u domovinu, ali je visoka plata problem svakog zainteresovanog kluba.

10.01 - Današnji dan mogao bi da bude sudbonosan po nekoliko igrača. Jedan od njih je bek Fiorentine Markos Alonso od čijeg transfera u Čelsi zavisi sudbina pojedinaca na Stamford Bridžu. Iz Italije stižu ohrabrujuće vesti, Viola je spremna da prihvati 22.000.000 evra plus 6.000.000 bonusa, koliko su Plavci spremili.

09.56 - Mladi defanzivac Arsenala Kalum Čejmbers stigao je na Riversajd. On će danas proći lekarske preglede i kompletirati jednogodišnju pozajmicu u redove Midlzbroa.

09.50 - Jedan od najstandardnijih igrača Juventusa Stefan Lihtšatajner napušta Torino. Opširnije OVDE

09.45 - Lester bi lako mogao da ostane i bez drugog planiranog pojačanja iz Sportinga! Posle Adrijena Silve, kojem je lisabonski tim sinoć zabranio odlazak na Ostrvo, odbijena je ponuda i za Islama Slimanija. Lavovi smatraju da je 29.900.000 evra koliko je šampion Engleske ponudio malo i traže čak 40.000.000, a ovu informaciju prenosi pouzdani Skaj Sports.

09.41 - Da li to Aston Vila ruši rekord u Čempionšipu? Opširnije OVDE

09.35 - Ostrvo je u šoku! Igrač koji je odigrao samo 12 minuta u Premijer ligi prošle sezone prešao je ni manje ni više u Bajern. Opširnije OVDE

09.30 - U slučaju da vam je sinoć promaklo da ponovimo: Džek Vilšer napušta Arsenal. Tobdžije ne mogu da mu garantuju standardno mesto u timu naredne sezone, pa su mu savetovale da pronađe klub u koji bi otišao na jednogodišnju pozajmicu. Ova vest je obradovala i Sema Alerdajsa koji želi da forsira 24-godišnjeg vezistu, ali samo ako je standaradan u timu.

09.25 - Pre nego što počnemo, da se najpre prisetimo svega što smo imali juče na transfer pijaci. OVDE se podsetite najvažnijih vesti od 29. avgusta, a sve vesti sa pijace možete da vidite i jednostavnim odlaskom na naš SPECIJAL, ali i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

09.20 - Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobro jutro. Ulazimo u poslednje časove prelaznog roka, još manje od 48 sati preostalo je do zatvaranja transfer pijace i jasno je da je pre dnama još jedan uzbudljiv dan. Znamo da je "deadline day" kako ga zovu Englezi važan dan u životu svakog muškarca i nema sumnje da će tako biti i sutra

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.