TRAKTORISTI OZVANIČILI POJAČANJE: Stiže vezista iz Švedske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 15:02

TRAKTORISTI OZVANIČILI POJAČANJE: Stiže vezista iz Švedske!

Zvanično...

Četiri prolećna kola – četiri poraza IMT-a. I pad na 14. mesto tabele Mozzart Bet Superlige. Očigledno je da je Traktoristima potrebna pomoć na terenu.

Prelazni rok je završen, ali je IMT iskoristio opciju da dovede jednog slobodnog igrača. I izbor je pao na Filipa Rogića, iskusnog vezistu iz Švedske, koji ima balkanske korene.

Rogić je prethodno branio boje Helsinkija, a ranije je bio internacionalac na Tajlandu (Buriram), u Rusiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Orenburg), a branio je boje više švedskih klubova (Sirijus, AIK, Erebro).

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

U poslednja dva kluba, Buriramu i Helsinkiju, Rogić je osvajao šampionske titule, pa bi sa takvim iskustvom trebalo da bude veliko pojačanje za uzdrmane Traktoriste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.