TOTALNA LUDNICA U NBA: Srbin ostvario PRVU pobedu u karijeri, a onda su mu igrači priredili FEŠTU u svlačionici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 11:12

TOTALNA LUDNICA U NBA: Srbin ostvario PRVU pobedu u karijeri, a onda su mu igrači priredili FEŠTU u svlačionici (VIDEO)

Oseća se dobra atmosfera.

Srpski košarkaški trener Darko Rajaković zabeležio je trijumf na svom prvom zvaničnom meču u ulozi glavnog trenera u NBA ligi. Njegov Toronto savladao je na startu sezone ekipu Minesote rezultatom 97:94.

Meč je bio veoma neizvestan, a srpski as je bio na visini zadatka, odlično je vodio utakmicu, ulivao samopouzdanje igračima i bio smiren.

Najzaslužniji za trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je nemački reprezentativac Denis Šruder koji je meč završio sa 22 postignuta poena. U poraženom timu istakao se Edvards sa 25 poena.

Nakon meča usledilo je pravi šou u svlačionici Toronta. Kada je srpski trener ušao u svlačionicu igrači su na njega prosuli vodu i tako mu čestitali na pobedi.

🇷🇸 Darko Rajakovic was too excited for his victorious NBA head coaching debut 😁pic.twitter.com/6Bih8sjh0h

— BasketNews (@BasketNews_com) October 26, 2023

Posle slavlja Darko je održao govor svojim igračima.

- Pobeđivnje je j**ena zabava, ali, nije jednostavno. A, vi ste dali sve. Ok? Sada vam kažem da niko od vas nije odigro svoj najbolji meč u sezoni. Imamo tako mngo prostora da napredujemo. I, to je naš cilj iz večeri u veče. Da nastavimo da budemo bolji. Znate li šta ste urdili? Ostali ste zajedno i ovo je bila timska pobeda. Odličan posao - rekao je Rajaković.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.