TEREN U NIŠU JE KATASTROFALAN: Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 19:59

TEREN U NIŠU JE KATASTROFALAN: Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke

"Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu, i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici."

Formu iz jesenjeg dela sezone preneo je na "proleće" Mirko Ivanić, čiji je današnji pogodak u meču sa Radničkim iz Niša, rešio pitanje pobednika (1:0).

Pre spektakla s Milanom, Zvezda danas (15.30) gostuje Radničkom u Nišu, gde je u poslednje vreme redovno pobeđivala. I sada je veliki favorit - kvota na dvojku je 1,38, a na Sigurnu pobedu (trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez primljenog gola) 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Zvezda.

- Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke. Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu, i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici. Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda - rekao je Ivanić.

Jedva čeka naš vezita utakmicu sa Milanom koja je na programu u četvrtak od 18 časova i 55 minuta.

- Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak - zaključio je naš vezista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIRKO IVANIĆ: ‘Trebale su nam klizaljke za utakmicu’

Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2021

Formu iz jesenjeg dela sezone preneo je na proleće vezista Zvezde, Mirko Ivanić, čiji je današnji pogodak u meču sa Radničkim iz Niša, rešio pitanje pobednika (1:0).. The post MIRKO IVANIĆ: ‘Trebale su nam klizaljke za utakmicu’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

BIVŠI PARTIZANOVCI DOMINIRAJU LITVANIJOM: Čanak, Gagić i Lovernj u finalu Kupa Kralja Mindaugasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021

Francuz ostvario fenomenaln dabl-dabl...U finalu litvanskog Kupa Kralja Mindaugasa u nedelju sastaće se Lijetkabelis i Žalgiris, a za treće mesto igraće Juventus i Neptunas. U današnjim polufinalnim susretima postignuti su ovi rezultati: Juventus - Lijetkabelis 73:84 i Žalgiris - Neptunas 84:72...Pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.