Sve za Blekija, neočekivano rešenje, Srbin u napadu?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 11:00

Sve za Blekija, neočekivano rešenje, Srbin u napadu?

Evropski gigant ima plan za povratak na najveću scenu.

Nikola Milenković je jedan od najtraženijih defanzivaca u Italiji, a u poslednje vreme spominje se njegov transfer u Milan.

"Rosoneri" će ovog leta pokušati da naprave tim sposoban za plasman u Ligu šampiona, a u čitavu priču bi da uključe i Paketu kojeg bi uz nešto novca poslali u Firencu.

Nije Bleki jedini Srbin na meti Milana pošto Tutosport donosi priču i o interesovanju za njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saigrača Dušana Vlahovića.

Napadač je nezadovoljan činjenicom da Patrik Kutrone ima veću minutažu i to u trenutku kada je u usponu forme, pre pauze zbog pandemije postigao je devet golova i tako privukao pažnju ostalih klubova na Apeninima.

Vlahović je procenjen na 16 miliona evra što je prilično dopadljiva cena za Milan koji želi da uštedi na svakom koraku.

Prva opcija jeste čuvena pozajmica sa pravom ili obavezom otkupa što bi omogućilo "rosonerima" još prostora za manevar ovog leta.

Cilj je jasan, plasman u Ligu šampiona, možda će italijanskog velikana tamo odvesti baš bivši fudbaleri Partizana?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.