Švajni i Nikolić su Paunovićeva dobitna kombinacija! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni i Nikolić su Paunovićeva dobitna kombinacija! (VIDEO)

Čikago došao do druge vezane pobede - 3:0

Nova sezona MLS lige, a u njoj i novi Čikago Fajer. Ekipa Veljka Paunovića zabeležila je novi trijumf, a ovoga puta u Čikagu pala je ekipa Nju Ingland Revolušna rezultatom 3:0 (1:0). Tako je Čikago došao do četvrte pobede u poslednjih pet utakmica.

Domaći tim došao je u prednost od 1:0 golom Bastijana Švajnštajgera u 45. minutu, da bi u nastavku dvostruki strelac bio Nemanja Nikolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mađarski reprezentativac, inače poreklom Srbin rođen u Senti.

Nisu to bili Bog zna kako spektakularni golovi, ali je jasna tendencija Čikaga da igra ofanzivan fudbal te da igra "do noge".

Ovom rezultatu je, doduše, kumovao Že Von Votson koji je u 27. minutu dobio crveni karton, pa je Čikago dobro iskoristio brojčanu prednost.

Čikago je posle šest odigranih utakmica na trećem mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova. Drugi je Orlando sa 12 i utakmicom manje, a prvi Kolumbus sa 13 bodova i mečom više.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.