Paunović preporodio Švajnštajgera

Izvor: B92, 16.Apr.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović preporodio Švajnštajgera

Fudbaleri Čikago Fajera našeg Veljka Paunovića nastavili su sa sjajnim igrama u novoj MLS sezoni, savladali su Nju Ingland Revolušn 3:0.

Dvostruki strelac za domaćina bio je Mađar rodom iz Srbije Nemanja Nikolić, ali je meč obeležio novi pogodak Bastijana Švajnštajgera.

Nemački veteran je doneo vođstvo Fajeru u poslednjem minutu prvog poluvremena, a posle drugog gola u MLS ligi potrčao je u zagrljaj upravo Paunoviću.

Čikago je ostvario treću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedu u sezoni, drugu uzastopnu, pa je posle šest utakmica treći na Istoku sa 11 bodova, dva iza lidera Kolumbusa, koji ima meč više.

U sledećem kolu Fajer gostuje devetoplasiranom Torontu, koji je tri kola bez pobede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.