Švajni opet strelac za Paunov Čikago! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni opet strelac za Paunov Čikago! (video)

Nemac nastavio da ''rešeta'' u američkoj MLS ligi.

Posle nedavnog blistavog debija u Paunovićevoj ekipi, Bastijan Švajnštajger je i večeras nastavio da oduševljava navijače Čikaga.

U duelu protiv Nju Inglanda, popularni Švajni je u 45. minutu, na asistenciju Solinjaka doveo Čikago u vođstvo od 1:0, a tek što je počelo drugo poluvreme, Nemanja Nikolić je duplirao prednost domaćeg tima.

U prilogu je Švajnštajgerov gol.

BASTIAN 🚨

He scores his second of the year to put @ChicagoFire ahead. #CHIvNE https://t.co/jyyaJoITTx

— Major League Soccer (@MLS) April 15, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Švajni se preporodio u Čikagu: Nemac dao novi gol, a šta mislite kome je odmah potrčao u zagrljaj? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017

Bastijan Švajnštajger očigledno uživa u ''srpskom gradu'' u Americi, pošto je u dresu Čikaga odmah počeo da igra fenomenalno! ''Srpski zet'' je postigao i svoj drugi gol u MLS ligi...Ovoga puta je njegove majstorije mogla da vidi ekipa Nju Ingland Revolušna, a Nemac je napravio pravu minijaturu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.