Sutra odluka oko Pipite u Saudi Arabiji, nade Milana raspalilo moguće pojačanje! Zver na vratima?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra odluka oko "Pipite" u Saudi Arabiji, nade Milana raspalilo moguće pojačanje! "Zver" na vratima?

On bi zaista bio sjajna akvizicija, videćemo šta će se dogovoriti Juventus i Milan kada je Iguain u pitanju.

U sredu će Juventus i Milan odmeriti snage u Džedi u Superkupu Italije, danas timovi putuju u Saudi Arabiju, a sutra će sesti za sto.

Tema samo jedna, Gonzalo Iguain.

Argentinac želi da ode, potvrdio je to i Gatuzo, hoće u Čelsi, makar na pozajmicu sa pravom otkupa, ali se isprečio Juventus. Oni traže obaveznu kupovinu na kraju sezone, Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im je platio već deo od 54 miliona koliko vredi "Pipita", ali teško će ga otkupiti.

Trebalo bi da doplate 39 na kraju sezone, kako bi transfer bio kompletiran.

Čelsi okleva, ne žele da odmah daju novac, pogotovo ne za igrača od 31 godinu, pa i Milan i Juventus smatraju da je najbolje da "Pipita" ostane među "Rosonerima" do kraja sezone, njegova sudbina će se rešavati na leto.

Međutim, sam igrač pritiska, ako Milan popusti, moraće da traže zamenu, sada se pominje Falkao iz Monaka, ali i njegova primanja su velika.

Za Argentinca u Juventusu i pored povrede Mandžukića nema mesta, šansa je pružena Keanu, ali Juve mora da vodi računa, da vratio više od polovine novca uloženog u napadača.

Čitava situacija je komplikovana, sada se spekuliše da bi Juventus pristao i na manji novac, samo da se zauvek oslobodi Iguaina, ali da su Milanu ostavili odluku.

Iguain će igrati u Superkupu, a da li je to oproštaj od dresa "Rosonera" i Serije A, ostaje da vidimo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.