Iguain odlučio, šta ako ga Gatuzo zaključa u sobu?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain odlučio, šta ako ga Gatuzo zaključa u sobu?

"Pipita" i dalje glavna tema, on zna šta želi, ali u ovoj situaciji baš svi su nezadovoljni. Da li u sredu sledi oproštaj?

Gonzalo Iguain je odlučio, želi da ode iz Milana.

Kroz redove je to saopštio i Gatuzo koji je rekao da ima pošten odnos sa Argentincem, da su jedan drugom rekli šta misle.

"Nije nesrećan, ne vidim to, ali jasno, u njegovim godinama, on ima planove, ko sam ja da mu sada menjam viziju", kaže Gatuzo pred duel Superkupa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džedi, gde bi "Pipita" mogao da se oprosti od Milanovog dresa.

Međutim, osim Milana, pita se i Juventus. Čelsi mora da isplati novac "Bjankonerima", otkupi pozajmicu, a čini se da u Londonu, i pored Sarijeve želje nisu spremni na tako nešto.

Uz to, Juventus ne pristaje da Iguain ode na novu pozajmicu bez prava otkupa, oni žele siguran novac na kraju sezone, kako bi vratili deo uloženog u napadača, podsetimo, platili su ga 90 miliona evra Napoliju.

"Da je do mene, zaključao bih ga u kuću i davao mu hranu svakih par sati, ali jasno, to ne mogu da učinim", kaže Gatuzo.

Italijanski mediji insistiraju da Iguain ne odustaje, svim silama želi u Čelsi.

U Milanu ne može da se bori za velike stvari, u Juventusu za njega nema mesta, i dalje je povređen što je morao da ode, posle odlične dve sezone, kada se žrtvovao za klub, promenio stil igre. Kod Sarija vratio bi se na ono što najbolje zna, da postiže golove, međutim, Čelsijeva politika je takva da oni ne vide razlog da plate 50 miliona evra za igrača koji ima 31 godinu.

Liči na nerešivu situaciju, niko nije srećan, a ostalo je još dve nedelje. Mnogi veruju da će Čelsi popustiti, platiti Iguaina, ili se obavezati na otkup posle pozajmice, a sam Argentinac se nada da će duel Superkupa protiv Juventusa biti njegov poslednji u Milanu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sutra odluka oko "Pipite" u Saudi Arabiji, nade Milana raspalilo moguće pojačanje! "Zver" na vratima?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 10:35

On bi zaista bio sjajna akvizicija, videćemo šta će se dogovoriti Juventus i Milan kada je Iguain u pitanju...U sredu će Juventus i Milan odmeriti snage u Džedi u Superkupu Italije, danas timovi putuju u Saudi Arabiju, a sutra će sesti za sto...Tema samo jedna, Gonzalo Iguain...Argentinac želi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.