Super kup Španije: Barsi prednost od 2:0

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super kup Španije: Barsi prednost od 2:0

Fudbaleri Barselone pobedili su u prvom meču Super kupa Španije na gostovanju Sevilju sa 2:0 i na taj način stekli lepu prednost, koji je na programu u sredu na Nou Kampu

Osvajač Lige Evrope i finalista Kupa Kralja od prošle sezone dobro se držao protiv favorizovanog protivnika sve do 55. minuta kada je Luis Suarez doveo Katalonce u vođstvo. Od tada je šampion Španije i osvajač Kupa kralja imao potpunu kontrolu utakmice, a drugi gol postigao je rezervista Munir u 83. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pošto je sedam minuta ranije ušao umesto Arde Turana.

Ukoliko za tri na svom terenu sačuva ovu lepu prednost, Barselona će doći do 12. titule u Super kupu, najviše od svih klubova, a prvi put posle tri godine. Branilac trofeja je Atletik Bilbao, koji je prošle sezone upravo bio bolji od Barselone.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Barselona na korak od 12. Superkupa

Izvor: B92, 15.Avg.2016

Fudbaleri Barselone pobedili su Sevilju u gostima sa 2:0 u prvoj utakmici španskog Superkupa...Šampion Španije do pobede je stigao u drugom poluvremenu i sada je na korak od osvajanja 12. Superkupa, prvog od 2013. godine...Katalonci su počeli u laganom ritmu protiv osvajača Lige Evrope, ali su u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.