Šumaher više nije u komi, oporavak za tri godine

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher više nije u komi, oporavak za tri godine

Lekar koji je lečio bivšeg šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera šest meseci posle njegove povrede tokom skijanja, izjavio je da on više nije u komi i da je moguće da se oporavi u roku od tri godine.

Mihael Šumaher mogao bi za tri godine potpuno da se oporavi

 

Francuski lekar Žan-Fransoa Pajen, iz bolnice u Grenoblu u kojoj se Šumaher lečio posle povrede u decembru 2013, rekao je da je posetio porodicu vozača u njihovoj kući u Švajcarskoj kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi proverio napredak u oporavku svog pacijenta.

 

"Život posle povrede glave obeležen je fazama", rekao je Pajen za radio RTL. Lekar je predvideo oporavak u narednih godinu to tri godine. "Nadamo se, ali moramo mu dati vremena", kazao je.

 

Šumaher je doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj prošlog decembra, a u švajcarskoj bolnici bio je od juna. Pušten je na kućno lečenje 9. septembra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.