Mira Banjac: Bilo je teško kad sam ostala invalid!

Izvor: Svet plus, 02.Maj.2024, 09:18

Mira Banjac: Bilo je teško kad sam ostala invalid!

Mira Banjac, poznata glumica, doživela je tešku saobraćajnu nesreću 2021. godine. Ipak, i pored tog izazova što će uskoro napuniti 95. godina, ona neumorno i aktivno učestvuje u svakodnevnim obavezama. 
Bez obzira na sve, Mira ide na pijacu, sprema ručak i brine o naslednicima. Njena posvećenost i snaga su inspiracija svima oko nje, dok pokazuje neumornu posvećenost životu i porodici.
- Povukla sam se pre tri godine nakon te nesreće. Ne izlazim iz kuće, ponekad odem do pijace, ali uvek mi neko pravi društvo. Bilo je teško kada sam ostala invalid. Nikada nismo imali sudar pre toga. Krećem se, ali malo teže. Bila sam svesna šta se dogodilo kada je počelo da me boli celo telo. U Foči smo...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.