Sudiji je falilo hrabrosti – to se ne radi

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 00:21

"Sudiji je falilo hrabrosti – to se ne radi"

Sudijski analitičar Dejan Nedić smatra da je Hesusu Hil Mansanu falilo hrabrosti u finišu meča Milan – Crvena zvezda.

On je produžio utakmicu tri minuta, po isteku nadoknade su gosti stigli do kornera, ali Španac je bio neumoljiv – nije želeo da dopusti izabranicima Dejana Stankovića poslednju šansu.

Nedić smatra da je ovo bilo po pravilima, ali...

"Falilo mu je hrabrosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nije ovo košarka, u košarci svira semafor, ovde sudija. 3:02 je bilo. Ali, ja kao sudija, vidim da tim koji igra sa igračem manje, nadire, treba ih nagraditi. On je rekao tri minuta nadoknade postoji nadokanda, nadoknade, ali sada nije bilo potrebno. Po pravilima. To se ne radi u tim trenucima", rekao je Nedić na RTS-u.

Izveštaj sa meča čitajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U KOŠARCI SVIRA SEMAFOR U FUDBALU SUDIJA: Španac nije imao "HRABROSTI" da dozvoli Zvezdi poslednju šansu!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Dejan Nedić sudijski analitičar smatra da je španskom sudiji  Hesusu Hil Manzanu falilo hrabrosti u finišu meča Milan – Crvena zvezda

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.