Sudar na terenu, golman Radničkog prevezen u bolnicu

Izvor: RTS, 10.Avg.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na terenu, golman Radničkog prevezen u bolnicu

Meč četvrtog kola Superlige između Radničkog i Voždovca počeo je zastrašujućom scenom u kojoj je povređen golman Nišlija i prevežen je u bolnicu.
Napadač Voždovca Nikola Srećković je u punom trku naleteo na golmana Radničkog Ivana Bulajića i udario ga u glavu. On je ostao da leži na travi, lekar i saigrači su mu pritrčali u pomoć. Na teren je ušla i hitna pomoć koja je igrača odvezla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u bolnicu.

Gledaoci su u tišini posmatrali šta se dešava sa igrače, a trener Lalatović je pozvao sa klupe trećeg golmana, Milorada Kojića, jer se nedavno povredio i prvi čuvar mreže Nišlija Mladen Živković i pauziraće još nekoliko nedelja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muk na "Čairu" - Hitna odvezla golmana Radničkog!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Početak prvog meča 4. kola Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca bio je prilično mučan za gledanje...Na samom startu susreta došlo je do sudara napadača gostujuće ekipe Nikole Srećkovića i golmana Radničkog Ivana Bulajića posle čega je potonji ostao da leži na travi...Radilo se...

Nastavak na Sportske.net...

Radnički u finišu stigao do pobede nad Voždovcem

Izvor: RTS, 10.Avg.2018

Fudbaleri Radničkog iz Niša na Čairu savladali Voždovac sa 1:0 (0:0). Meč je obeležio sudar igrača Voždovca Srećkovića i golmana domaćina Bulajića, posle koga je čuvar mreže domaćina prevežen u bolnicu. . Ovom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.