Sreća: Golman Radničkog prošao bez težih posledica

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća: Golman Radničkog prošao bez težih posledica

Čuvar mreže Nišlija Ivan Bulajić u sudaru sa igračem Voždovca zaradio potres mozga, ali nema krvarenja i preloma

Foto: Beta/Sasa Djordjevic

Meč 4. kola Superlige na Čairu između Radničkog i Voždovca obeležila je mučna scena u šestom minutu.

Čuvar mreže Nišlija Ivan Bulajić hitno je sa terena odvezen u bolnicu posle žestokog sudara sa napadačem Voždovca Nikolom Srećković.

Igrač gostujućeg tima u punom trku je naleteo na golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Radničkog i udario ga u glavu, nakon čega je on nepomičan ostao da leži na travi.

Hitna pomoć odmah je Bulajića prevezla u bolnicu, gde je konstatovano da je pretrpeo potres mozga.

Radnički je na svom sajtu objavio da, srećom, mladi golman nije zaradio nikakav prelom, niti krvarenje posle žestokog sudara, pa je njegovo stanje dobro.

Trener Nišlija Nenad Lalatović nakon povrede Bulajića na gol je poslao trećeg čuvara mreže Milorada Kojića, koji je odradio dobar posao i nije primio gol.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Golman Radničkog je dobro!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018

Dobre vesti nakon strašnih detalja sa meča Radničkog iz Niša i Voždovca...Na samom susretu meča Radničkog iz Niša i Voždovca došlo je do sudara golmana Ivana Bulajića i Nikole Srećkovića, fudbalera Voždovca, nakon čega je gore prošao golman Radničkog iz Niša...Hitna pomoć je intervenisala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.