Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 14:27

Modni div za kojim luduju i na Balkanu najuspešniji je biznis na svetu u poslednjih 10 godina: Bolje posluju i od OpenAi-a i od TikToka

Šein (Shein) je najuspešniji startup decenije, uspešniji čak i od kompanije koja stoji iza TikTok-a i OpenAI-a zbog kog je veštačka inteligencija postala vruća tema. To je pokazalo istraživanje stručnjaka za razvoj softvera kompanije Vention, koji su izračunali indeks uspešnosti 1.220 startapova. Vodili su računa o vrednosti svakog od njih, koliko često se informacije o njima pretražuju na internetu, koliki su rast doživeli u poslednjih deset godina i koliko im je porastao broj zaposlenih. Rezultate su pretvorili u indeks uspeha čija vrednost može biti do 100.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.