Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020, 19:59

Štulić blista posle prvenca: Šef mi je rekao da je danas moj dan

Prvi gol i odmah za pobedu

Tako se postaje igrač, tako se postaje golgeter. Iako najmlađi na teren, Nikola Štulić je ušao u igru s klupe i protiv Čukaričkog postigao gol za pobedu Partizana – 1:0.

A, njemu je to prvi u seniorskoj karijeri. Prvenac nije mogao bitniji da bude, kada se primicao kraj utakmice, na pas Sejdube Sume, mladi napadač se našao na pravom mestu u pravo vreme i ispunio ono što mu je pri ulasku na teren tražio trener Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stanojević – da postigne gol.

Šef mi je prekao „danas ćeš ga dati“. Rekao mi je da je danas moj dan, da uradim nešto“, rekao je Štulić posle utakmice.

Čekao se taj prvi gol, pošto u omladincima Štulić redovno rešeta mreže rivala. I dočekao ga je.

Naporno sam radio za ovo, trenirao. Bio mi je san da postignem gol i drago mi je što sam ga ostvario. Nastaviću još jače da radim, da se nametnem treneru. Dok nisam dobio šansu igrao sam u omladinskom pogonu, nije mi to bio problem, davao sam i tamo maksimum. Čekao sam priliku i dočekao je. Drago mi je što sam je iskoristio i nadam se da ću nastaviti“.

To što je asistent za gol bio Suma, izgleda, nije bila slučajnost.

Sa Sumom i na treninzima jako dobro sarađujem. Prošle sezone, kada sam debitovao, isto smo imali jednu dobru kombinaciju, ali je on promašio. I sa Jojićem imam jako dobru komunikaciju na terenu. Generalno, sa svima saigračima sam u dobrim odnosima, svi su mi čestitali na gol, mi smo prava ekipa, sa dobrom hemijom. Drago mi je što smo napravili ovaj niz i nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama“, istakao je Nikola Štulić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.