Strahinja Pavlović otkrio tri omiljena inostrana kluba, hoće li zaigrati za neki od njih i šta je sa Seltikom? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Pavlović otkrio tri omiljena inostrana kluba, hoće li zaigrati za neki od njih i šta je sa Seltikom? (video)

Seltik ipak nije među ta tri, iako se poslednjih dana najviše govori o njihovom interesovanju za mladog Partizanovog štopera.

Uporedo sa Partizanovim pripremama za revanš meč protiv Konas Kija u četvrtak, traju i medijske spekulacije oko interesovanja škotskog Seltika za Strahinju Pavlovića, pogotovo posle dolaska Nila Lenona na prvu utakmicu protiv Velšana u Rilu i njegovog razgovora sa 18-godišnjim fudbalerom.

Pavlović je i tu temu prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u današnjem razgovoru sa navijačima na ''Instagramu'', a osim navijača javljali su mu se i saigrači, poput Zlatana Šehovića ili Lazara Pavlovića.

Podsetimo, pre Seltika, spekulisalo se i o interesovanju Juventusa, ali je potom usledilo zatišje, pošto je Juve već doveo pojačanja na štoperskim pozicijama.

''Što se mene tiče, skoncentrisan sam na obaveze u klubu kao da ću još dugo biti tu. U ovom trenutku zaista ne mogu da procenim šta bi sve moglo da se izdešava do završetka prelaznog roka.





Po mom ukusu su Real, Juventus i Mančester junajted. Eto, ne bih imao ništa protiv da u određenom delu moje karijere zaigram za neki od ovih klubova'', istakao je Pavlović i najavio svoj prvi seniorski gol već u četvrtak protiv Velšana.

Kompletan razgovor sa njim možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.