Stigle dobre vesti o Kunu Agueru!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle dobre vesti o Kunu Agueru!

Argentinac je dobro.

Serhio Aguero se dobro oseća, a FS Argentine je potvrdio da je on poslat u bolnicu samo predostrožnosti radi.

Serhio Aguero je završio u bolnici u poluvremenu prijateljske utakmice sa Nigerijom u Rusiji, a u toku večeri stigla je informacija da nije u pitanju ništa strašno.

Aguero je podvrgnut testovima pošto mu se zavrtelo u glavi, osetio je samo vrtoglavicu, a Savez je odlučio da ga pošalje u bolnicu pošto je kao tinejdžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao problema sa pritiskom.

Ovu vest pottvrdio je i lekar nacionalnog tima Donato Vilani uz napomenu da Aguero nije pao u nesvest, da se osetio loše i da nisu želeli da rizikuju zbog njegovog istorijata iz ranijih dana.

Aguero je dobio dozvolu da se već u sredu u jutarnjim satima vrati u Mančester na detaljne preglede, nakon čega se očekuje i saopštenje "građana".

Još uvek nije poznato da li će Aguero biti spreman za gostovanje Lesteru u subotu od 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.