Argentinac Serhio Aguero završio u bolnici

Izvor: BKTV News, 14.Nov.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac Serhio Aguero završio u bolnici

Imao zdravstvene probleme!

Argentinski reprezentativac Serhio Aguero onesvestio se za vreme pauze na poluvremenu prijateljske utakmice Argentine i Nigerije i odmah je prebačen u bolnicu.

Napadaču engleskog Mančester Sitija pozlilo je u svlačionici, a na terenu ga je zamenio Dario Benedeto.

Aguero je ranije postigao pogodak za vođstvo Argentine od 2-0, i time postao najbolji strelac u timu Albiselestea.

Foto: Tanjug/AP/Sergey Pivovarov >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Međutim, na pauzi je imao zdravstvene probleme i bio je prisiljen da napusti Stadion FK u Krasnodaru kako bi mu bila ukazana potrebna medicinska pomoć.

Agueru obavljene potrebne analize u bolnici, a Nigerija je zabeležila pobedu od 4-2.

Aguero je zabležeio osam golova u Premijer Ligi u osam nastupa za Mančester Siti ove sezone, a njegovo zdravstveno stanje zabrinulo je trenera Sitija Pepa Gvardiolu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Aguero zabio pa bez svijesti prebačen u bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2017

Napadač Argentine i fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero izgubio je svijest u svlačionici na poluvremenu prijateljske utakmice između Argentine i Nigerije...On je iz igre izašao na poluvremenu, a kako navode inostrani mediji, Argentinac je u svlačionici izgubio svijest te je odmah prebačen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.