Užas - Aguero završio u bolnici!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas - Aguero završio u bolnici!

Jako loše vesti stižu iz Krasnodara.

Serhio Aguero je završio u bolnici u poluvremenu prijateljske utakmice sa Nigerijom u Rusiji.

Upravo je stigla vest iz agentinskih medija, da je Agueru pozlilo, da je pao u nesvest u svlačionici i da je hitno prevezen u bolnicu.

Srećom, usledila je brzinska intevencija lekara, Aguero je podvrgnut detaljnim pregledima i čekaju se rezultati.

Za sada nema informacija o čemu se tačno radi, niti koliko će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aguero odsustvovati sa terena.

Postimo, on je pre manje od dva meseca takođe morao hitno u bolnicu pošto je doživeo saobraćajnu nesreću u jednom taksiju u Amsterdamu, a tada mu je napuklo rebro.

Jasno je da je Aguero pod velikim znakom pitanja za gostovanje Lesteru u subotu od 16 sati, ali je još važnije da bude dobro, odnosno da nije ništa strašno sa njegovim zdravljem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigle dobre vesti o Kunu Agueru!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 01:16

Argentinac je dobro...Serhio Aguero se dobro oseća, a FS Argentine je potvrdio da je on poslat u bolnicu samo predostrožnosti radi...Serhio Aguero je završio u bolnici u poluvremenu prijateljske utakmice sa Nigerijom u Rusiji, a u toku večeri stigla je informacija da nije u pitanju ništa strašno...Aguero...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.