Stigla druga garnitura dresa: To je PRAVA Barsa (FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla druga garnitura dresa: To je PRAVA Barsa (FOTO)

Katalonski gigant izbacio gostujuću garnituru dresa u retro stilu u čast proslave 40 godina čuvene La Masije

Dres Barselone na kvadratiće za novu sezonu 2019/2020. pokrenuo je žestoku polemiku, jer je revolucionaran, prvi tog tipa u 120 godina dugoj istoriji kluba.

Mnogi su ocenili da to nije Barsin dizajn, da liči na dresove reprezentacije Hrvatske, a u klubu iz Katalonije poslušali su javnost i rešili da druga garnitura bude tradicionalnija.

Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je objavila kako će izgledati komplet za gostovanja, koji će se zvanično u javnosti pojaviti sutra.

Reč je o žutom dresu sa "v" izrazom oko vrata, koji ima dijagonalno prepoznatljivu bordo i plavu traku.

Velikan sa Nou Kampa saopštio je da je novi dres izrađen u čast Barsine škole "La Masija" koja predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost kluba, a koja slavi 40 godina postojanja. Reč je o akademiji koja je iznedrila neke od najboljih igrača tog kluba.

Twitter Embed Code

@FCBarcelona away kit 19/20

The return of an iconic football classic to commemorate La Masia 40 years

pic.twitter.com/0nn96cD8fF

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 8, 2019

@FCBarcelona away kit 19/20 The return of an iconic football classic to commemorate La Masia 40 years pic.twitter.com/0nn96cD8fF— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 8, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.