Stigao u Siti, od njega se mnogo očekuje, ali će prvo na pozajmicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao u Siti, od njega se mnogo očekuje, ali će prvo na pozajmicu (FOTO)

Potpisan dugogodišnji ugovor.

Fudbalski reprezentativac Australije Danijel Arzani prešao je iz Melburn sitija u Mančester siti, objavio je danas šampion Engleske. Arzani ima 19 godina i igra na poziciji bočnog napadača, a na Mundijalu u Rusiji pokazao je potencijal iako je na sva tri meča u grupnoj fazi (Francuska, Danska i Peru) ulazio sa klupe. Mančester siti odlučio je da ga "prebaci" iz Melburna, sa kojim ima poslovnu saradnju, i potpiše sa Arzanijem dugogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor.

We are delighted to announce the signing of Daniel Arzani from @MelbourneCity! #mancity pic.twitter.com/55SoNc8qRK

— Manchester City (@ManCity) August 9, 2018

Najbolji mladi australijski fudbaler najverovatnije biće prosleđen na pozajmicu kako bi stekao iskustvo na Ostrvu, pošto je ionako prejaka konkurencija među Građanima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.