Štark se izvinio igračima Borusije Dortmund

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štark se izvinio igračima Borusije Dortmund

Nemački arbitar Volfgang Štark izvinio se ekipi Borusije iz Dortmunda jer je na meču sa Volfsburgom dosudio, kako se ispostavilo, nepostojeći penal i isključio Marsela Šmelcera.

Ove odluke direktno su uticale na konačan ishod utakmice u kojoj je Volfsburg slavio sa 3:2.
– Pogledao sam snimak cele situacije i uvideo da sam napravio pogrešnu procenu. Izvinjavam se, takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju. I penal i crveni karton su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << greške i ljut sam na sebe zbog toga - kazao je Štark posle meča u Dortmundu.
Šmelcer je navodno igrao rukom kako bi zaustavio udarac Basa Dosta koji je išao ka golu, ali se na usporenom snimku vidi da je lopta pogodila igrača Borusije u koleno.
U trenutku kada se desila sporna situacija, domaćin je vodio sa 1:0.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.