Izvor: Danas, 31.Mar.2023, 15:42

Stara, nova tema srpskog zdravstva: Da li će konačno početi izgradnja novog porodilišta u Beogradu i zašto je „Front“ neadekvatan?

Porodilište GAK Narodni front nije "adekvatno" i potrebno je da Beograd dobije novo porodilište, ponovo je otvorila "staru" temu ove nedelje ministarka zdravlja Danica Grujičić. Njenu izjavu komentarisale su za Danas prof. dr Snežana Rakić, nekadašnja direktorka GAK Narodni front, i Jasmina Mihnjak, urednica portala Bebac, i navele da je osnovni problem Narodnog fronta to što broj pacijentkinja odavno premašuje ‚njegove kapacitete.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grujičić: Neophodna rekonstrukcija porodilišta u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Mar.2023

Ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije Danica Grujičić najavila je danas izgradnju nove zgrade porodilišta „Narodni front” na Bežanijskoj kosi, ali i rekonstrukciju porodilištau Nišu i mnogih porodilišta, domova zdravlja i bolnica širom zemlje...Ministarka je najavila da je u planu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.