Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 14:02

"TRUDNICE MORAJU BITI MAŽENE I PAŽENE" Ministarka Grujičić najavila izgradnju novog PORODILIŠTA: Žene ne smeju da nose ružnu uspomenu na porođaj!

Gostujući u emisiji "Jasno! Kao dan" na "Blic" televiziji (MTS kanal 115) ministarka zdravlja dr Danica Grujičić naglasila je da je jedan od primarnih ciljeva ne samo nje kao ministarke, već i celog državnog aparata, da se poboljšaju uslovi za porodilje i trudnice. Ona je navela da žene, koje se odluče da postanu majke, moraju biti mažene i pažene i moraju da se osećaju prijatno kada dolaze na porođaj. Kako je istakla, pokreće se niz projekata koji će popraviti stanje u ovoj oblasti našeg zdravstvenog sistema.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara, nova tema srpskog zdravstva: Da li će konačno početi izgradnja novog porodilišta u Beogradu i zašto je „Front“ neadekvatan?

Izvor: Danas, 31.Mar.2023

Porodilište GAK Narodni front nije "adekvatno" i potrebno je da Beograd dobije novo porodilište, ponovo je otvorila "staru" temu ove nedelje ministarka zdravlja Danica Grujičić. Njenu izjavu komentarisale su za Danas prof. dr Snežana Rakić, nekadašnja direktorka GAK Narodni front, i Jasmina Mihnjak,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.