Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 16:22

Stanojević: Spremni i motivisani za Metalac

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, rekao je da će njegov tim biti maksimalno spreman za meč osmine finala Kupa Srbije protiv Metalca.
Crno-beli će u sredu od 16 sati u Gornjem Milanovcu gostovati kod ekipe Metalca.

"Igramo Kup, eliminiaciona je utakmica. Znamo šta za nas znači trofej, ulazimo spremni i motivisani. Nadam se dobrom rezultatu", rekao je Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na video konferenciji.
Partizan i Metalac početkom oktobra u 10. kolu Superlige odigrali su nerešeno 1:1, a Stanojević je upitan i koliko će sutrašnji meč razlikovati od tog superligaškog susreta.
"Mora neko da pobedi, iako nemate povoljan rezultat više ćete rizikovati nego kada je prvenstveni meč. Opasnost je ta što je utakmica eliminaciona i na njihovom terenu. Imamo veliki pritisak da prođemo, dok će oni mogu da igraju rasterećeno. Što se tiče sportske osvete, prošla utakmica je bila korektna. Oni su naši veliki prijatelji i nemam tu vrstu razmišljanja. Imamo naš cilj", rekao je Stanojević.
Šef stučnog štaba crno-belih je rekao i da je Sejduba Suma spreman za meč, ali da još uvek nije definisano u kojoj meri će pomoći ekipi.
Stanojević je dodao da će sutra igrati samo oni koji su i fizički i psihološki najspremniji.
"Zdravstveno stanje ekipe je odlično. Imamo problem sa Žanom Kristofom Bajbekom koji još nije spreman, a Lazar Marković je osetio bol u mišiću. Ostali su spremni", zaključio je Stanojević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAZETIĆU PARTIZAN NAJTEŽI RIVAL U KUPU: Crno-beli drugačiji sa Stanojevićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020

Meč osmine finala kupa Srbije igra se u sredu od 16 časova...Metalac će u sredu od 16 časova u Gornjem Milanovcu dočekati Partizan u osmini finala Kupa Srbije, a u nedavno odigranom prvenstvenom meču domaćin je uspeo vicešampioinu Srbije da otkine bod...Trener Metalca Žarko Lazetić, nekadašnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.