Partizan je najteži mogući protivnik

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 22:56

"Partizan je najteži mogući protivnik"

Trener fudbalera Metalca, a bivši član struke Partizana, Žarko Lazetić smatra da su crno-beli najteži mogući rival u Kupu Srbije.

Dva tima se u sredu od 16 časova sastaju u Gornjem Milanovcu osmini finala Kupa Srbije

U prvom ovosezonskom duelu u Linglong Superligi Metalac je sa igračem manje otkinuo dva boda crno-belima i zadao im udarac u šampionskoj trci.

"Ta utakmica neće imati mnogo veze sa ovom iz prostog razloga što Partizan sad izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosta ozbiljnije nego tada. Sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem stvari su očigledno došle na svoje mesto, deluju dosta organizovanije i defanzivno i ofanzivno", rekao je Lazetić za klupski sajt.

"Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika za Kup. Partizan je četiri puta uzastopno osvajao ovo takmičenje do prošle godine kada je igrao finale, jasno je kakvog protivnika predstavljaju i kakve su im ambicije", poručio je Lazetić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.