LAZETIĆU PARTIZAN NAJTEŽI RIVAL U KUPU: Crno-beli drugačiji sa Stanojevićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 17:39

LAZETIĆU PARTIZAN NAJTEŽI RIVAL U KUPU: Crno-beli drugačiji sa Stanojevićem

Meč osmine finala kupa Srbije igra se u sredu od 16 časova.

Metalac će u sredu od 16 časova u Gornjem Milanovcu dočekati Partizan u osmini finala Kupa Srbije, a u nedavno odigranom prvenstvenom meču domaćin je uspeo vicešampioinu Srbije da otkine bod.

Trener Metalca Žarko Lazetić, nekadašnji igrač Partizana, ističe da je njegov bivši klub najteži mogući protivnik kojeg su Milanovčani mogli da dobiju.

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir.

 - Ta utakmica neće imati mnogo veze sa ovom iz prostog razloga što Partizan sad izgleda dosta ozbiljnije nego tada. Sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem stvari su očigledno došle na svoje mesto, deluju dosta organizovanije i defanzivno i ofanzivno - rekao je Lazetić za klupski sajt. - Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika za Kup. Partizan je četiri puta uzastopno osvajao ovo takmičenje do prošle godine kada je igrao finale, jasno je kakvog protivnika predstavljaju i kakve su im ambicije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.