Stanojević: Popović brani u Pragu, Fejsa ostao u Beogradu

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 12:04

Stanojević: Popović brani u Pragu, Fejsa ostao u Beogradu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da neće odustati od Lige konferencija, iako je ove sezone prioritet osvajanje titule u domaćem prvenstvu.

Pred prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte u Pragu (četvrtak, 21.00) strateg crno-belih je istakao kojim bi ishodom bio zadovoljan.

"Svaki rezultat koji vam daje mogućnost da igrate u Beogradu i prođete dalje je za mene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozitivan. Sve što je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivno. Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi. Imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu. Idemo motivisani i zadovoljni što smo ipak napravili neki uspeh na međunarodnoj sceni", rekao je Stanojević i dodao da bi pre meča potpisao remi.

Posle meča u Nišu je najavio da ga interesuje samo Radnički Kragujevac, iako je između dva superligaška duela upravo Sparta u Pragu.

"Kada dođe utakmica, bilo koja, pa čak i prijateljska, ne razmišljate o sledećem koraku već samo o tom duelu. Titula nam je prioritet, uvek je i bila, ali bilo bi neozbiljno da kažemo da nam nije bitno što igramo proleće u Evropi, dvomeč na međunarodnoj sceni koji je dobar za klub i afirmaciju. Ulazimo maksimalno motivisani i sa najjačim snagama".

U Nišu je golman Aleksandar Popović doživeo snažan udarac u glavu i odmah je prevezen u bolnicu, ali je ipak sve u redu sa njim i braniće u četvrtak uveče.

"Popović je dobro i biće među stativama sutra. Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav", poručio je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan protiv Sparte; Stanojević: Cilj pozitivan rezultat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022

Fudbaleri Partizana doputovali su u Prag, gde će sutra uveče protiv Sparte odigrati prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija...Trener crno-belih Aleksandar Stanojević izjavio je da će, uprkos tome što je više puta naglasio da je prioritet domaća titula, ekipa učiniti sve da ostvari pozitivan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stanojević: Došli smo u najjačem sastavu

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u Pragu da njegova ekipa već u prvom meču protiv Sparte želi da napravi pozitivan rezultat..."Zadovoljstvo nam je da sutra pokažemo naš klub u pravom svetlu. Došli smo u najjačem sastavu, nemamo problema sa povredama. Imamo dve utakmice,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.