Izvor: RTS, 16.Feb.2022, 16:16

Partizan stigao u Prag, u četvrtak duel sa Spartom

Fudbaleri Partizana stigli su u Prag gde ih u četvrtak očekuje baraž meč za osminu finala Lige Konferencija protiv ekipe Sparte. Meč počinje u 21.00 a možete ga pratiti u direktnom prenosu na RTS-u.
Meč protiv tima koji predstavlja klub sa kojim je Partizan – vredi li uopšte podsećati – igrao u svojoj istoriji počinje u 21.00.

Tek 1.000 navijača će moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prisustvuje meču koji se igra na poznatom Letna stadionu (Generali arena) zbog protivpandemijskih mera koji još uvek vladaju u ovoj Češkoj.
One će biti relaksirane nadolazećeg vikenda, ali ipak nedovoljno brzo da se tribine bolje popune.
Crno-beli su igranje ove faze obezbedili osvajanjem drugog mesta u grupi B u kojoj su igrali sa Gentom, Anortozisom i Florom.
Sparta, trenutno treća ekipa u češkom šampionatu (razlika u korist Viktorije i Slavije nije velika), je igrala Ligu Evrope i bila je treća u grupi A u kojoj su još bili Lion, Rendžers i Brondbi. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan u Pragu počinje evropsko proleće (RTS, 21.00)

Izvor: RTS, 17.Feb.2022, 09:23

Fudbaleri Partizana u prvom meču baraža za osminu finala Lige konferencija u Pragu igraju protiv Sparte. Meč počinje u 21.00 uz direktan prenos na Radio-televiziji Srbije. Kretanje rezultata možete pratiti na internet portalu RTS-a. . Meč protiv tima koji predstavlja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.