Partizan protiv Sparte; Stanojević: Cilj pozitivan rezultat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 15:50

Partizan protiv Sparte; Stanojević: Cilj pozitivan rezultat

Fudbaleri Partizana doputovali su u Prag, gde će sutra uveče protiv Sparte odigrati prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević izjavio je da će, uprkos tome što je više puta naglasio da je prioritet domaća titula, ekipa učiniti sve da ostvari pozitivan rezultat.

"Svaki rezultat koji je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi, a sada imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu", rekao je Stanojević.

On je dodao da se prvi golman Aleksandar Popović oporavio od povrede u Nišu i da će braniti u Pragu.

"Popović je dobro i biće među stativama. Ljubomir Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav", dodao je Stanojević.

Utakmica između Sparte i Partizana igra se sutra od 21 sat, a na tribinama će zbog kovid mera biti samo 1.000 domaćih navijača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Majstorija Meniga za veliku pobedu Partizana u Pragu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2022, 03:07

Fudbaleri Partizana savladali su večeras Spartu u Pragu 1:0 (0:0) u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija...Strelac odlučujućeg pogotka bio je Holanđanin Kvinsi Menig u 78. minutu, sjajnim lob udarcem, posle asistencije "dugom loptom" Saše Zdjelara...Meč je odigran pred samo 1.000...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.