Stanojević: Igrali smo za slavu

Izvor: B92, 09.Dec.2010, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: "Igrali smo za slavu"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pohvalio je igru svoje ekipe u porazu od Arsenala u Londonu.

'Crno-beli' su u poslednjem kolu Lige šampiona izgubili sa 3:1, a Stanojević je dodao da je ekipa ponovile neke slabosti od ranije.

"Ponovila se priča iz prethodnih utakmica u Ligi šampiona. Naši protivnici ponovo su koristili naše greške. Igrali smo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljavajućem nivou u odbrani i na sredini terena, ali nismo uspevali da uputimo kvalitetne lopte ka napadačima."

"Večeras smo igrali za slavu i zadovoljan sam iako smo poraženi".

Partizan objektivno nije imao šta da traži na 'Emiratima', ali je bodove mogao da osvoji na nekim drugim mečevima, i upravo zbog toga Stanojević najviše žali.

„Najviše žalim što smo završili takmičenje bez osvojenog boda. Ipak, stekli smo veliko iskustvo i bićemo bolji u budućnosti. Čestitam Arsenalu, što se mene tiče oni igraju najbolji fudbal, uz Barselonu naravno", rekao je Stanojević.

Menadžer Arsenala Arsen Venger pohvalio je igru srpskog prvaka u odbrani.

"Utakmica je bila pomalo ispod nivoa jer mi nikako nismo mogli da pronađemo briznu u igri. Nismo mogli da pronađemo pukotine u njihovoj odbrani. Oni su se veoma dobro branili, bili su fokusirani da nas zatvaraju na svakom delu terena. Mi smo, sa druge strane, igrali ispod našeg normalnog nivoa.”
Pogledaj vesti o: Partizan,   London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.